Всеки от тях струва повече от размера на пенсията, която

...
Всеки от тях струва повече от размера на пенсията, която
Коментари Харесай

Колко струват пуловерите на внуците на Борисов?

Всеки от тях коства повече от размера на пенсията, която вземат над 360 000 възрастни хора в ГЕРБоландия

С какви пуловери са облечени внуците на премиера Бойко Борисов и какъв брой костват? Тези въпроси станаха горещи в обществената мрежа Facebook.

Предположения и изказвания се появиха бързо откакто Борисов разгласява нощес фотоси за Бъдни вечер. На тях той е прегърнал двете дребни момчета, като има три фрагмента.

Според изказвания във Facebook, пуловерите са маркови – на „ Ралф Лорън„. А цената – повече от пенсията, която получава всеки от 360 000 пенсионери, споделя консуматор на име Светослав Трайков. Дали обаче е по този начин и задоволително ли е „ доказателство “ по фотография в поста, с цена 145 $ – това всеки самичък може да реши. Минималната пенсия в България от 1 януари, 2020 година, ще е 300 лева, а съгласно настоящия курс на Българска народна банка 1 $ е 1,60 лева – т.е. 145 $ т.е. 232 лева

Към края на октомври, 2020 година, по данни на Национален осигурителен институт, обявени пред БНР, 65 000 са хората с 212 лева пенсия, поради липса на застрахователен стаж, а съвсем 300 000 са тези с 250 лева – те ще вземат 300 лева от 1 януари.

Кой е Светослав Трайков – той беше един от арестуваните за прекъсването на метрото, дружно с някогашния народен представител Минчо Спасов и някогашния член на КЕВР Еленко Божков. Сега е считан за един от хората около Мая Манолова. Трайков блесна и с още едно запаметяващо се деяние против Борисов – поради вила „ Секвоя “.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР