Всеки от нас си задава едни и същи въпроси, свързани

...
Всеки от нас си задава едни и същи въпроси, свързани
Коментари Харесай

Защо болката, която някой ви е причинил, му се връща

Всеки от нас си задава едни и същи въпроси, свързани с истината за живота. Ако сте наранили някой човек, не е чудно, че след известно време всичко това се връща към вас сходно на бумеранг. Страданието в живота се среща при всички хора. Животът е низ от изненади и по тази причина когато минимум подозираме, той може да ни сложи на тестване и да ни накара да страдаме.
Понякога всичко е наред и ненадейно нещата се объркват. Проблемите водят до нови проблеми, всичко се навързва и ние започваме да се отчайваме и да се депресираме.
 5-те зодии, които устоят на болежка 5-те зодии, които устоят на болежка
Бабите постоянно са казвали, че " Юнак без рана не може! ", а тези думи като че ли се отнасят за всичко, което се случва в живота ни. За да се на...
В такива моменти е най-важно да запазим самообладание и да мислим трезво над нещата. Трябва да потиснем страстите и да наблегнем на разсъдъка. Целта е да се научим да мислим по-философски и по-глобално.
Когато някой ви е нанесъл някаква контузия, вие копнеете да му го върнете тъпкано. Искате възмездие и се стараете да го постигнете непременно. Това го вършиме, с цел да го накарате да страда по този начин, както сте страдали вие. Ако не можете да го постигнете се надявате животът да му го върне. И когато нищо от това не стане факт, вие се поболявате и стартирате да си мислите, че ориста ви е обърнала тил и всичко е ориентирано против вас.
Всъщност това не е правилно! Въпрос на време е животът да подреди всичко на мястото му. Ще пристигна миг, в който този човек ще си получи заслуженото, без ни минимум да чака. И това, което е направил с вас, ще му се стовари внезапно на главата.
Това е по този начин, тъй като силата, която сте насочили към този човек го застига все в миналото.
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 14 – 18 ЮНИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 14 – 18 ЮНИ
Понякога в живота на човек се появяват не малко компликации и тествания, пред които той би трябвало да се изправи. В противоположен случай в никакъв случай не...
Може би на някои да им се коства като случайност, а на други като съвпадане, само че индивидът ще получи заслуженото си. Независимо дали е обвързвано с обич, кариера или семейство. Възмездието ще го застигне и той ще се почувства толкоз беззащитен, колкото сте били и вие.
Хората, които се държат зле и нараняват останалите, ще се държат по този начин, до момента в който болката, която са ви предизвикали, не ги застигне и тях. Те обичат да нараняват останалите, само че не са наясно, че рано или късно ще изпитат още по-голяма болежка от дейностите си. И те няма да могат да се оправят с това, до момента в който вие към този момент ще сте крепко стъпили на земята и ще продължите напред. Затова вярвайте повече в силата на живота.
Може и да сте изпаднали във краткотрайно усложнение, само че помнете, че Вселената бди над вас и няма да ви обърне тил. А тези, които са ви предизвикали премеждия и болежка, ще изпитат същите усеща.
Всяко страдалчество е опит - би трябвало да го надграждате. Болката се претърпява, тъгата прераства в благополучие, по тази причина не се предавайте, а се борете до дъно. Когато осъзнаете, че някой ви е наранил, вие просто му кажете довиждане. Не е нужно постоянно да сте отмъстителни, тъй като ориста си знае работата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР