Всеки от нас поне веднъж в живота си е загубил

...
Всеки от нас поне веднъж в живота си е загубил
Коментари Харесай

Ако намерите това на пътя, мощен късмет и просперитет ще дойдат в дома ви!

Всеки от нас най-малко един път в живота си е изгубил или намерил някакви дребни неща. Някои находки могат да донесат проблеми и в никакъв случай не би трябвало да се носят вкъщи. Други, в противен случай, ви дават обещание удобни събития. И по този начин, какви находки ще донесат шанс във вашия дом?

Такива находки могат да бъдат взети със себе си и скрити на скрито място, тъй че да дадат шанс и разцвет на жителите на къщата.

Стар ключ

Ключовете, направени неотдавна, не носят доста сила като старите. Такава находка се повдига деликатно и се пробват да не я допират с ръце. Обикновено за това се употребява носна кърпичка или ръкавица.

Древен ключ за ликвидиране от отрицателна сила се покрива със сол и се оставя за известно време. След товатТалисманът се окачва на вратата на насаме място.

Антична монета

Незаменимата остаряла монета , която сте имали шанса да намерите, ще се трансформира в мощен талисман и паричен амулет, тъй че би трябвало да я вземете в дома си. И колкото по-стара е монетата, толкоз по-силна е енергийно и по-активно ще притегля шанс и разцвет в дома ви.

Монетата ще притегли благосъстояние, в случай че я скриете под прага или я поставите в рамката на вратата.

Бяло перо

Бяло перо, открито на пътя, може да донесе огромен шанс. Това значи, че в живота на човек участва ангел-пазител.

То се взема и носи у дома. Обикновено се слага в бял плик и се крие в чекмеджето на бюрото. Едно перо може да носите със себе си като амулет, само че би трябвало да се уверите, че не се мачка.

камък с дупка

Намереният камък с дупка се назовава „ кокошия господ “. Може да се носи на врата като висулка или да се сложи на входната врата, с цел да не подмине щастието.

Цвете

Цъфтящо растение украсява къщата, само че тези, които цъфтят отвън сезона, са най-ценени. Носи необикновен шанс. Цветът се откъсва, изсушава се и се оставя като амулет. Той е в положение да защищити от неприятности и беди. Идеалното място за този амулет е работният плот.

Някои открити неща могат да донесат благополучие и шанс. Основното нещо е да вярвате в това.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР