Всеки от нас поне веднъж в живота си е намирал

...
Всеки от нас поне веднъж в живота си е намирал
Коментари Харесай

Всеки трябва да го знае: Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея

Всеки от нас най-малко един път в живота си е намирал монети или банкноти на улицата. Мненията за това по какъв начин да се отнасяме към такава находка са доста спорни.
С откритата на пътя монета се свързват голям брой поверия. И в случай че вярвате в ориста и знаците, които тя ви дава, е по-добре да не ги игнорирате!
Виждайки монета или банкнота на пътя или тротоара, всеки от нас си задава въпрос: има ли смисъл да я взима?
Най-често сходни спорни мисли пораждат вследствие на обстоятелството, че има избрани вярвания, съгласно които тези пари ще прогонят всички финансови средства надалеч от вкъщи ви.

Ако това в действителност е по този начин, тогава страховете ви ще бъдат изцяло оправдани, защото с откритите пари можете да внесете проблемите на притежателя им в дома си и да си навлечете непознати беди.
Ако това в действителност е по този начин, тогава страховете ви ще бъдат изцяло оправдани, защото с откритите пари можете да внесете проблемите на притежателя им в дома си и да си навлечете непознати беди.
В същото време съществува изказване, че ние сами сътворяваме вътрешните си настройки и от метода, по който интерпретираме събитията в живота си, се случва по-нататъшното им развиване.

Ето за какво, в случай че намерите пари на пътя, би трябвало да ги вземете като подарък на ориста и те сигурно ще бъдат такива.
Ако, намирайки монети, се страхувате да не си навлечете проблемите на притежателя им, по-добре въобще не се навеждайте да ги взимате. За да предотвратите неприятностите, не мислете за неприятното!
Най-разпространени парични ритуали
След като сте намерили монета на улицата, можете да превърнете находката в мощен амулет за пари. Можете да го извършите по следните способи:

Ако монетата е открита на улицата по време на възходяща луна, би трябвало да я вземете, да я сложите в саксия и да я заровите в пръст.
Всеки път, когато поливате „ растението “, произнасяйте следните думи: „ Както пораства дървото на парите, по този начин да порастват и финансите ми. Така да бъде “.
Монетите, които сте получили като ресто в магазина, би трябвало да слагате в разнообразни елементи на къщата. Можете да ги поставите под килима или под леглото. В този случай силата ще работи в вярната посока и ще помогне за увеличение на средствата ви.
Препоръчително е да събирате монетите, открити на пътя и да ги носите в десния джоб на връхната си дреха. Веднага щом събраната сума е задоволителна за закупуването на восъчна свещ от храма, идете до църквата и го направете по най-бързия метод.

След като купите свещта, я поставете в стаята си и я запалете. Докато тя гори, би трябвало да произнасяте следните думи: „ Както пламъкът се възпламенява от искра, по този начин една монета ще ми донесе благосъстояние “.
Трябва да кажете думите толкоз пъти, на колкото години сте. Препоръчително е ритуалът да се прави единствено по време на възходящата луна и за него би трябвало да знаете единствено вие.
Народни поверия
Според националните поверия монетата, открита на улицата, безспорно вещае замогване. Но в този миг не би трябвало да изпитвате апетит.

Ако намерите монета на празен корем, това е знак за беднотия. Ето за какво, в случай че почувствате апетит, не гледайте в краката си. Когато се нахраните до насита, можете умерено да се оглеждате за изгубени монети.
Въпреки многото спорни отзиви, всеки би трябвало да помни, че парите, даже изгубени, носят избрана сила и изискват вярно отношение. За да подобрите финансовото си положение, научете се да почитате парите и те ще ви отвърнат с реципрочност!
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР