Всеки от нас може да не бъде в следващите листи.

...
Всеки от нас може да не бъде в следващите листи.
Коментари Харесай

Има ли шанс Слави Трифонов да не участва в предсрочните избори?

Всеки от нас може да не бъде в идващите листи. Това сподели националният представител от " ИТН " Ивайло Вълчев пред публицисти в Народното събрание, съобщи организация " Фокус ".
На въпрос дали може да не е в листа за идните предварителни парламентарни избори, Ивайло Вълчев отговори: " Всеки от нас може да не е в идващите листи ".
 Слави Трифонов проговаря пред Петър Волгин Слави Трифонов проговаря пред Петър Волгин
Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов ще взе участие на следващия ден по обед в предаването на Петър Волгин " Политически неточно ", заяви БНР....
Вълчев разяснява и дали гласоподавателите на са питали за какво Слави Трифонов отсъства от Народното събрание. " Хората се интересуваха дотолкоз, доколкото се вълнуваха от здравословното положение. Те се вълнуваха повече от това не кой-какво ще направи и какво ще каже, а като цяло, ние какво ще създадем ", сподели още Вълчев.
От думите му стана ясно, че " ИТН " ще употребява всички модерни способи за акция. Ивайло Вълчев бе запитан дали този път ще приказва с медиите в акцията. " Ще приказваме всякога, когато имаме да кажем нещо ", съобщи Вълчев. На въпрос дали ще дават отговор на въпросите на публицистите освен когато имат какво да кажат, той отговори: " Като хора, които идват от тази среда и които са правили това нещо дълги години, знаем, че е значимо, несъмнено ".
Припомняме, че на следващия ден Слави Трифонов в ефира на БНР в предаването " Политически неточно " с водещ Петър Волгин.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР