Всеки от нас мечтае за нещо. Едни искат да имат

...
Всеки от нас мечтае за нещо. Едни искат да имат
Коментари Харесай

Ритуалът с чаша вода, който сбъдва желания

Всеки от нас мечтае за нещо. Едни желаят да имат повече пари, с които да пътуват, други – да станат родители, трети – да съумеят в работата.
Без значение какво е вашето предпочитание, вие доста елементарно можете да го сбъднете, посредством единствено на една чаша с вода.
Ще споделим с вас магичен обред, за който хората настояват, че прави чудеса. Той спомага за сбъдването на всяко едно предпочитание, стига да го усещате с цялото си създание.

 Чаша с вода, сол и оцет ще отнеме отрицателната сила от вкъщи ви Чаша с вода, сол и оцет ще отнеме отрицателната сила от вкъщи ви
Домашен трик с чаша, вода, сол и оцет ще ви избави от отрицателната сила в дома ви. Ще бъдете сюрпризирани от резултата.  Има моме...
Много е значимо да вършиме ритуала всяка вечер преди сън и всяка заран след сън, в продължение на една седмица. Тогава мозъкът е отпочинал и бихте могли да се фокусирате най-добре върху нещата, които желаете да ви се случат.
Как водата сбъдва желанията ни?
За задачата е належащо да си набавите изворна вода. Ако обаче нямате тази опция, можете да употребявате всяка друга, само че преди този момент е нужно течността да премине през специфична обработка.
Замразете я и по-късно оставете ледът да се разтопи от единствено себе си. По този метод помагате на неприятната сила да изчезне.
Вземете лист хартия и се фокусирайте върху желанията, които имате. Те би трябвало да са свързани само с вас самите. Не е целесъобразно да желаете пари, а да си визиите какво бихте създали и постигнали, в случай че имате финансовата опция.
 Ето за какво НИКОГА не би трябвало да оставяте чаша вода до леглото Ето за какво НИКОГА не би трябвало да оставяте чаша вода до леглото
Пиенето на вода от чаша, оставена до леглото от предния ден заран, може ненадейно да скапе вашето богатство и даже да аргументи...

Върху листа напишете желанието си и се пробвайте да бъдете оптимално сбити. Можете да въздействате на водата, само посредством ръцете си. Не забравяйте, че на върха на пръстите има значими нервни окончания, в които е съсредоточена позитивна сила.
Разтъркайте дланите си и ги поставете върху чашата с вода. Опитайте да пресъздавате вашите стремежи и не позволявайте на нищо странично да ви разсейва.
Веднага по-късно изпийте водата.
Правете този обред една седмица и доста скоро желанието ви ще се сбъдне. Вярвайте в положителното и не преставайте да мечтаете!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР