Всеки от нас мечтае да срещне голямата си любов, независимо

...
Всеки от нас мечтае да срещне голямата си любов, независимо
Коментари Харесай

Зодиите, които ще се върнат при бившите си през февруари

Всеки от нас мечтае да срещне огромната си обич, без значение към кой зодиакален знак принадлежи, и се оглежда за нея в непознати и нови лица. Понякога обаче звездите сочат, че ще е по-добре да се обърнем към предишното си и да потърсим щастието в някой, с който към този момент сме споделяли пътя си. Това се отнася с особена мощ за представителите на няколко зодии през февруари, а ето и кои са те.
Козирог
За необвързаните представители на зодия Козирог вторият месец на годината е напълно допустимо да отвори още веднъж любовната страница с човек, за която са считали, че е от дълго време затворена. Козирози, Сатурн влиза във вашия знак в края на януари и основава удобни благоприятни условия в професионално отношение. Това обаче ще повлияе и на самочувствието ви, тъй като вие сте измежду личностите, за които кариерната реализация е от изключително огромно значение. Успехите ви на работа ще ви накарат да се чувствате по-уверени и сполучливи, а това от своя страна ще ви показа в нова роля пред хора, които не са ви оценили задоволително в предишното.
Случайна среща с някогашен сътрудник, който ще бъде запленен от новото ви „ аз “, е допустимо още веднъж да разпали пристрастеността посред ви. Съветваме ви обаче да подхождате деликатно и да се опитате трезво да прецените обстановката. Невинаги една-две огнени нощи могат да трансформират напълно връзките с хора, които са ни разочаровали преди.
Близнаци
Отминала тръпка от предишното може да се завърне и да разпали любовния живот и на Близнаците през февруари, вещаят астролозите. В първите месеци на годината вашата харизма и сексапил ще са извънредно мощни, уважаеми Козирози, и това няма да остане неусетно от представителите на противоположния пол. Има огромен късмет някой, който е бил апатичен към вас в предишното или не е споделял вашите мощни усеща, да бъде запленен от обаянието ви в този момент. Ще разберете и какво е пречило на остаряла връзка да потръгне – аргументите може да са били обвързани с независещи от вас условия или просто да не й е било „ времето “.
Разположението на звездите за вас в сегашния интервал основава и удобни моменти за годеж и подписване на брак, тъй че е допустимо остарялата несподелена обич от предишното да се трансформира във вашият сериозен сателит в живота. Не се изненадвайте, Близнаци, проектите на небето не всеки път са такива, каквито си ги представяме, тъй че просто се насладете на щастието, което ви чака.
Везни
Нов огън за остаряла обич е допустимо да припламне и измежду представителите на зодия Везни, се схваща от звездната карта. Според любовния ви хороскоп за 2020 благи Везни, в случай че сте имали проблеми в връзките с съответен човек в предишното, тази година ще имате късмет да ги изгладите и да откриете нов път един към различен. Това може да се разчете и като опция за преоткриване на връзка, за която сте били на мнение, че е завършила. Всъщност, проблемите, които са я съпътствали, са били уроци, които е трябвало да научите, а резултатът от това ще усетите през актуалната година.
Опитът от предишното сигурно ще ви помогне и да изградите нови връзки, въпреки и с към този момент позната за вас персона. Като цяло, тази година ще желаете да имате повече надзор върху любовния си живот, ще се чувствате по-уверени и решителни. Сексуалността ви ще е изключително изразена през месеците февруари и март, а феромоните, които излъчвате, ще завоюват елементарно вниманието на отсрещния пол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР