Всеки от нас крие нещо от другите или поне се

...
Всеки от нас крие нещо от другите или поне се
Коментари Харесай

Зодиите, които винаги крият нещо

Всеки от нас крие нещо от другите или най-малко се пробва да го направи. Някой в никакъв случай не признава неналичието на самочувствие, някой крие положителното им сърце, а някой избира да крие действителния си приход.
Овен
Овенът постоянно крие непознатото въздействие върху съзнанието си. Те настойчиво се вършат, че са изцяло самостоятелни и че не могат да бъдат следени. Представителите на тази зодия са доста податливи на външни въздействия и не могат да устоят на хора, с които са тясно свързани, както и на откровено уважавани и възхищавани.
Телец
Телецът е податлив да крие детайлностите от персоналния си живот. Дори с близки другари те рядко разискват протичащото се на любовния фронт и не обявяват възприятията си. Ако представителите на фамилията на тази зодия имат спекулация, те се пробват да  скрият това добре.
Близнаци
На пръв взор наподобява, че Близнаците не крият нищо. Това обаче не е по този начин. Ако се ровите по-дълбоко, се оказва, че всичко, което представителите на тази зодия демонстрират на света, е чист фалш и имитация.
Рак
Раците крият всичко, което могат, от другите. Те вършат това, с цел да не ги нервират, да не навредят. Представителите на тази зодия деликатно пазят персоналния си живот, фамилията си и дома си от любопитни очи.
Лъв
 4 секрети, които в никакъв случай не би трябвало да казвате на мъжа си 4 секрети, които в никакъв случай не би трябвало да казвате на мъжа си
За да бъде една връзка сполучлива и двамата сътрудници би трябвало да бъдат почтени един към различен. Честността играе значима роля в връзките межд...
Лъвовете крият неувереността в себе си и неналичието на познания и умения, нужни в даден миг. Те с възторг хващат всеки чужд бизнес, който им се предлага, тъй че да не бъдат обвинени, че не знаят нещо или не могат.
Дева
Девите са склонни да крият своите упоритости. Предпочитат да не ги популяризират, а да ги задоволяват скрито, без да притеглят вниманието на състезатели и други лица, интересуващи се от това представителите на тази зодия да се провалят. Освен това Девите постоянно крият същинските си усеща, мисли и отношение към избран човек от другите.
Везни
Везните деликатно крият своите грехове и пристрастености от другите. Те се опасяват толкоз от осъждането на някой различен, че избират да обкръжат с плътна завеса на тайната всичко, което не е морална норма и може да бъде подложено на неодобрение.
 3 секрети, които е по-добре да НЕ казваш на обичания 3 секрети, които е по-добре да НЕ казваш на обичания
В света на любовта има някои трикове, които е хубаво да следвате, с цел да постигнете съгласие и комфорт във връзката си. Любимият е...
Скорпион
Скорпионите крият същинските си планове. Всичко, което споделят на другите, нормално е просто разпръскване и едва отражение на това, което в действителност ще създадат. Представители на тази зодия крият проектите си, с цел да не изгубят своите помощници.
Стрелец
Умишлено Стрелците не крият нищо, те са подготвени да отговорят на всевъзможни въпроси, умерено да обсъдят всичко, което интересува събеседниците им, а от време на време даже са откровени за смут.
Козирог
 6 секрети, които всяка жена крие от мъжа до себе си 6 секрети, които всяка жена крие от мъжа до себе си
Мъжете са тези, на които им се носи тази популярност, че обичат да крият някои истини. Както за себе си, по този начин и за нещата, които правят, по кое време...
Козирозите постоянно крият действителното си финансово положение. Освен това те популяризират огромни приходи доста драговолно, само че в случай че всичко не е доста добре с парите им, те биха предпочели другите даже да не знаят за това.
Водолей
Водолеите крият безразличието си към хората. Те съумяват да се преструват толкоз майсторски, че близките даже не осъзнават, че Водолеите просто правят обществен обред и не пропущат всичко, което вършат, през сърцата и душите си.
Риби
Рибите крият вътрешните си усеща, болежка, страхове и уплахи. Колкото по-лоши са, толкоз по-широко се усмихват и толкоз по-нежно поддържат връзка с другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР