Всеки от нас има в близкия си кръг поне един

...
Всеки от нас има в близкия си кръг поне един
Коментари Харесай

Не приемайте съвети от тези 4 зодии

Всеки от нас има в близкия си кръг най-малко един другар или член на фамилията, който обожава да му дава непоискани препоръки. Този човек може в действителност да си мисли, че тъй като е по-възрастен или тъй като има повече опит, е натрупал и по-голяма мъдрост. Разбира се, допустимо е този човек да е специалист в някаква област, само че да не го бива като психолог, написа tialoto.bg.

Може този ваш непосредствен да има доста положителни планове към вас и все пак постоянно да не ви дава най-хубавите препоръки. Всъщност от време на време препоръките на тази персона може даже да са ужасни и безусловно да ви навредят.

Някои знаци в зодиака са по-склонни от други да се трансформират в този вид „ проповедници “, които обичат да дават по-скоро неприятни препоръки на хората към себе си и то без някой да им ги е изискал.

Ето и кои са 4-те знака, които може да са доброжелателни, само че неприятни съветници:

Водолей

Разбира се, Водолеят е доста образован знак, който обича да бъде осведомен с всички новости, които се случват. Проблемът на хората от този знак е, че осъзнават своя разсъдък и са склонни да имат прекомерно високо самочувствие за своите знания, а оттова да раздават и купища препоръки. Те са склонни да дават препоръки и на тематика „ здраве “, като от време на време даже се държат по този начин, като че ли са приключили здравно обучение (без това да е така). Водолеите даже имат смелостта да употребяват знанията си, добити в Гугъл, с цел да слагат диагнози на околните си. Проблемът на Водолея е, че обича да се прави на всичколог (специалист по всичко), само че в никакъв случай не мисли неприятното на другите. Просто приемайте общително неговите препоръки, само че или не ги следвайте въобще, или ги следвайте, само че с доста нараснало внимание.

Телец

Телецът е един от най-самостоятелните знаци в зодиака. Той доста постоянно работи съгласно личната си воля, без да се доверява на непознатите препоръки. В същото време той не се тормози да предлага своите лични препоръки на околните си. Телецът не се интересува от разпоредбите и обстоятелствата – той счита, че знае/разбира всичко най-добре. Той може да ви каже: „ Забрави какво е написано в инструкциите – споделям ти, това е методът да го направиш. Вярвай ми. “ Със сигурност можете да се доверите на вашия Телец, само че ще го извършите на собствен личен риск! Все отново е по-разумно от време на време да сте леко скептични в доверието си към препоръките му или най-малко да ги следвате малко по-пестеливо.

Стрелец

В доста връзки хората от зодия Стрелец имат доста добра преценка. И все пак, не всеки път техните препоръки са безусловно положителни. На първо място казусът на Стрелеца е, че е кьорав оптимист и не всеки път вижда евентуалните рискове. Това го кара да дава неправилни препоръки, защото той просто не може да планува по какъв начин би се развила обстановката в най-лошия ѝ сюжет. Съветите на Стрелеца са ръководени от позитивния му метод на мислене, а на вас по-често ще ви би трябвало консултант реалист. Освен това другият проблем на Стрелеца е, че е прекомерно неотстъпчив с неговите препоръки и кара хората към себе си да го слушат без много-много да спорят. Имайте си едно мислено с рекомендациите на Стрелеца, тъй като може да съжалявате горчиво, в случай че решите да се съобразите с тях.

Овен

Тъй като Овните са склонни да се държат преобладаващо с хората към себе си, това освен ги прави водачи, само че и е повода те да си мислят, че могат да раздават наляво и надясно непоискани препоръки. Въпреки че и Овните постоянно имат най-хубавите планове, въпреки всичко препоръките им са толкоз импулсивни, колкото е и същността им. Те нямат нито време, нито самообладание да обмислят добре нещата. Човекът Овен реагира импулсивно, съгласно метода, по който се усеща сега и по тази причина мнението му не е безусловно най-хубавата концепция в дълготраен проект. Неговите препоръки гласят: „ Какво пък, в случай че ти харесва, направи го! “, само че от време на време това може да е пагубно решение за вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР