Всеки от нас има свой любим сет от кожени дрехи,

...
Всеки от нас има свой любим сет от кожени дрехи,
Коментари Харесай

Ето как да поддържате скъпите си кожени вещи в перфектна форма

Всеки от нас има собствен обичан сет от кожени облекла, обувки или аксесоари и не би желал в един прелестен ден да установи, че повече няма да може да го употребява, тъй като кожата се е напукала или избеляла. Има способи да запазим оптимално дълго положителната форма на кожените си облекла, а точно:

1.           Дръжте ги сухи
Защо е значимо да вървим с разнообразни облекла вътре и на открито
Дрехите са израз на човешката креативност. Те ни носят комфорт у дома и ни вършат елегантни и отличителни, когато сме на открито. Ето за какво е...
Прочети повече
Избягвайте да носите кожените си облекла във влажно време. Ако приемем, че се намокрят, направете всичко възможно  да ги окачите да изсъхнат незабавно, преди да ги приберете.

2.           Използвайте еликсир за кожа

Запазете съвършенството и блясъка на вашето кожено яке неопетнени. Използвайте подобаващ еликсир за кожа, който съдържа восък и силикон. Това ще придаде на кожата ви изтънчен, изчистен тип. Можете също да употребявате мек почистващ препарат, с цел да почистите якето си на място. Точно както се постанова да се грижите за кожата си, с цел да се борите със студения климат, вие също би трябвало постоянно да овлажнявате коженото си облекло, с цел да запазите блясъка и да накарате кожата да издържи по-дълго.

3.           Премахване на гънки

Окачването на вашето кожено яке би трябвало да го резервира без гънки и намачкване. Въпреки това, в случай че забележите някои гънки по якето си, настройте ютията на най-минимална топлота. След това поставете  памучна забрадка върху коженото си яке и изгладете кърпата. Никога не позволявайте на ютията да влиза в директен контакт с вашето кожено яке. Настройте на режим „ внимателно “, с цел да изгладите гънките.
Причини, заради които се страхувате да се отървете от старите си облекла
Почистването на дрешника е същинско предизвикателство и изтезание за множеството от нас. Има толкоз доста облекла, че те безусловно се разлива...
Прочети повече
4.           Внимавайте за токчетата си

Вместо да чакате, до момента в който обувките ви с токчета към този момент не стават за вървене, следете постоянно визията им и ги сменяйте, когато стартират да се износват, с цел да имате по-лесно решение.

5.           Избърсвайте кожените якета / ботуши / чанти след всяко носене

Към края на всеки ден избършете облеклото си с забрадка за прахуляк, с цел да премахнете всички останки или замърсявания, които са се събрали. Не перете кожа в пералня.

6.           Грижа за чанти/портфейли
15 трика, които държат облеклата и обувките в топ положение
Дрехите и обувките ни са всекидневно подложени на капризите на времето.  Високите температури, парещото слънце, студът и дъждът оста...
Прочети повече
Кожата е кожа и може да се разтяга. Не претоварвайте чантата или портфейла си, с цел да запазите неповторимите му контури. Драскотините могат да съсипят съвършената визия на продукта. Старайте се да избягвате контакт със прекомерно украсени облекла, остри повърхности или ръбести бижута, когато сте на открито.

7.           Избягвайте да ги държите на слънчева светлина

Съхранявайте кожата надалеч от директна слънчева светлина, защото това може да аргументи избледняване. Съхранявайте кожата надалеч от изкуствени източници на топлота, защото радиаторите могат да я накарат да изсъхне и да се нацепи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР