Всеки от нас има страхове, различни по вид. Така например,

...
Всеки от нас има страхове, различни по вид. Така например,
Коментари Харесай

Този уникален тест с картина разкрива страховете ви: Научете лесно кои са те и ги елиминирайте!

Всеки от нас има страхове, разнообразни по тип. Така да вземем за пример, страхът от инсекти е друг от този, който изпитваме по отношение на обич, разрешаване на проблеми. Дори и да не подозираме, може да изпитваме скрити страхове.
Те по някакъв метод въздействат негативно на живота ни, по тази причина е добре да ги разкрием и разгадаем. Споделяме един тест с картина. Кое е първото, което забелязвате на нея? То ще покаже вашите скрити страхове.
 Този неповторим тест с картина разкрива страховете ви: Научете елементарно кои са те и ги елиминирайте!

Момиченце
Ако първото, което сте видели е облика на момиченце, то евентуално имате доста потиснати страсти още от вашето детство. Това може да е контузия от ранна детска възраст или даже от пренаталната фаза, по време на бременност, раждане или в самото начало на живота. Връзката с майката е от решаващо значение за прочувственото развиване.
Пеперуда
Пеперудата е знак, на който се приписват доста смисли. Според тълкувателите на сънища, светлите и шарени пеперуди са знак за вяра, ново събитие в живота, благополучие и проспериращ стадий от живота.
Тъмната пеперуда с ярки следи на крилете се свързва с пропусната опция, за която не сте знаели или сте сметнали, че не е потребна за вас. Някои култури свързват пеперудите с преместването на душата на мъртвеца в отвъдното.
Ако на тази картина първо сте забелязали пеперудата, допустимо е да имате потребност да намерите своя нравствен път. Също по този начин може да имате боязън от гибелта или да сте изгубили доверие в някого.

Ягода
Ягодката се намира в центъра на картината. Голяма, хубава, нереалистична. Но тя символизира сърцето и любовта. Според една легенда, Венера не можела да спре да плаче за смъртния Адонис. От всяка нейна сълза, която падала, се създавала по една ягода.
В случай, че това е първото изображение, което сте видели, може би вашите скрити страхове са свързани с това, че любовната ви връзка ще завърши или че сте сте влюбени в несъответствуващ човек, или някой, който не дава отговор на вашата обич със същото.
Тези страхове подтикват хората да основават недълготрайни връзки. Те са свързани със комплицирани взаимоотношения с единия от родителите в детските години, само че и връзките на родителите посред им.

Две дървета
Ако първото, което сте видели на картината са двете дървета, то евентуално във вас към момента има страхове, свързани с проблем, свада, който не сте разрешили.
Стеблата на дърветата символизират корените ви и в този случай образуват нещо като мост между тях. Вие мислите, че разногласията могат да бъдат позволени единствено, в случай че помолите някого за помощ.
И може би в действителност това би могло да ви помогне да намерите нови вероятности за тези напрегнати обстановки и да намерите излаз от тях.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР