Всеки от нас има съученик в училище, който е бил

...
Всеки от нас има съученик в училище, който е бил
Коментари Харесай

Обявиха я за грозницата на класа, след 15 години визията й ги шокира СНИМКИ

Всеки от нас има съученик в учебно заведение, който е бил разгласен за най-грозното създание и е отнасял куп насмешки.

Такава е историята на Джулия – тя била безшумно и пухкаво момиче, което съгласно останалите било най-отвратителното творение на земята.

Всеки ден тя вземаше леден душ и единствено след седмица видя разликата (СНИМКИ)

Сравнявали носа й с картоф, подигравали се на „ безцветните” й вежди и мигли, а също и на растежа й.

Бяха й лепнали прякори от сорта на дебеланка, картоф, грозница.

Джули постоянно плачела и даже не желала да върви на учебно заведение при останалите Тя нямала приятелки и седяла напълно сама на чин.

Въпреки непривлекателния си външен тип обаче тя била доста радушен човек и в никакъв случай не отказвала услуги на съучениците си, макар всичките обиди. Най-много обаче й тежало това, че няма другари.

Иван се къпа цялостен месец с ледена вода, след това се случи нещо шокиращо

На бала за завършването всички били по двойки, с изключение на нея. Тя седяла сама през ялото вечер. Тогава, точно в края на забавата, се случило знамение. Едно момче пристигнало и я поканило на танц. Разбира се, тя незабавно се съгласила и хванала ръката му, а всички почнали да ги сочат с пръст.

Оказа се, че всичко е било смешка, а момчето се врътнало и зарязало Джули по средата на дансинга, до момента в който всички й се подигравали, че може да си намерения, че някой желае да танцува с нея. Това я предиздвикало да побегне към у дома разплакана.

Как изглеждала обаче Джули на срещата на класа след 15 години и за какво визията й шокирала всички, вижте на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР