Всеки от нас има пола или панталон от любим стил,

...
Всеки от нас има пола или панталон от любим стил,
Коментари Харесай

12 неща, които не отиват на почти никоя жена

Всеки от нас има пола или панталон от обичан жанр, от които не можем да се измъкнем с години. И няма значение, че в този момент обожаваното нещо към този момент не е на мода, тъй като ни подхожда и стои идеално.

Но има и такива детайли от дрешника, които стоят добре единствено на манекен в магазин, а на жив човек незабавно акцентират неподходящо всичко, което не би трябвало да се акцентира.

Направихме наблюдения и съставихме лист с неща, които не са подобаващи за никого. И също по този начин подбра варианти за подмяна на това, което към този момент не е от голяма важност.

Пола с кормила и кормила

Пола с кормила наподобява подобаваща единствено за дете. За момиче или жена този детайл от дрешника е по-вероятно да добави спомагателни сантиметри на бедрата и такава пола е избита от множеството визии.

Бричове и капри

Разкроените панталони с дължина до коляното или доникъде на прасеца ни припомнят за лудите нули. И може би е по-добре за тях да останат там. Бричовете могат образно да създадат краката по-къси, а бедрата по-широки.

Болеро

Скъсеното болеро яке разделя фигурата на 2 непропорционални елементи, като в същото време усилва дъното. Това ще бъде изключително видимо при девойките със заоблени бедра. Може би, като част от театрален костюм, болеро би било уместно.

Uggs

Да, топло. Да, комфортно. Но даже дизайнерите не бързат да върнат тези обувки на стилните сцени. Поради изцяло плоската подметка без никакъв релеф, походката наподобява неуместна, а мекият материал бързо се тъпче и деформира.

Панталони

Широките панталони, завързани изпод с еластични ленти, сигурно са комфортно нещо, само че подозрително за всекидневно носене, в случай че се разхождате в центъра на съветски град, а не в задушлив Египет. Те също няма да са горещи, само че наподобяват доста по-стилни и практични.

Неща с кристали, пайети и пайети

Тук въпросът е по-скоро подходящ. Да кажем, в случай че отивате на празненство, блестяща рокля ще ви бъде потребна. Но в живота изобилието от камъни и пайети върху облеклата ще наподобява безвкусно на всяка хубавица, изключително в случай че те са бродирани с името на марката тъкмо върху тениска.

Блуза с обемна яка или кормила

Голям брой декоративни детайли в региона на гърдите и раменете могат да прибавят непотребен размер, изключително за дамите с извивки. В допълнение, блуза с кормила сама по себе си е много сложен детайл от дрешника и цялото изображение би трябвало да й подхожда.

Маллет пола

Прическата с кефал може да е добра, само че пола със същото име, скъсена начело и удължена откъм гърба, може образно да изкриви даже най-равните и тънки крайници, да не приказваме за несъвършена фигура.

Много утайване

Слоевете в облеклата наподобяват доста стилни, в случай че вярно комбинирате детайли от дрешника. Но в случай че всяко нещо, което сложите, е цялостно с цветове и текстури и цялата тази многоцветна полуда се наслоява една върху друга.

Неща с баска

Рокли и поли с пеплум на открито придават размер на корема и страните, даже в случай че дамата е стройна като сърна. Освен това този жанр е безнадеждно стар. Когато желаете да наблегнете талията си, заложете на семпла вталена рокля без спомагателни детайли от плат.

Обувки на голяма платформа

Това включва освен съвременни в този момент безформени маратонки. Дизайнерите, осъзнавайки, че това е известна наклонност, сътвориха сандали, обувки и ботуши със същия футуристичен тип. Тези обувки не се вписват елементарно в ежедневна визия, а краката в тях наподобяват два галактически кораба, което не е неприятно, в случай че обичате галактическите кораби, несъмнено.

Рокля с връв и ластик

Рокля с ластик или връв е подобаваща за интервала на бременността, когато удобството е най-важно, тъй като е лека и не стеснява придвижванията. Но в елементарния живот такива рокли не наподобяват елегантни или стилни. Когато избирате алтернатива за подмяна, би трябвало да решите какво харесвате в рокля с връв.

Въпреки това, в случай че сте късметлията, който подхожда и пасва на някое от горните неща, това е добре. И какви немодерни, съгласно обществото, облекла харесвате?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР