Всеки от нас има определени очаквания за живота, който иска

...
Всеки от нас има определени очаквания за живота, който иска
Коментари Харесай

Нищо по-малко от най-доброто – кои са петте най-взискателни зодии

Всеки от нас има избрани упования за живота, който желае да живее. Дали от дребни сте е представяли нещо, което желаете да ви се случи или с течение на времето вашите упоритости са се повишили, това е друго при всеки. Има обаче хора, които не се помиряват с нищо друго,освен с най-хубавото. Те мъчно вършат взаимни отстъпки, не желаят да одобряват рецензия и даже стават маниакални в търсенето си на по-добрия резултат. Това носи колкото позитиви на един човек, толкоз и негативи, даже преустановяване на връзки, поради разнообразни възгледи за живота.

 

Ето кои са най-взискателните зодии и какво да очаквате при връзка с такива хора:

 

Дева.

 

Тази зодия може да бъде доста неоправдателна. Като такива сериозни и осъждащи хора, Девите безспорно са взискателни. Макар че е възхитително по какъв начин те държат на толкоз високи стандарти, би било оценено, в случай че не нямат и към другите същите. Те са извънредно сериозни към хората, за които считат, че не работят толкоз интензивно, колкото тях. Въпреки че може да имат спорно отношение, те в действителност са чувствителни хора, които могат да реагират жестоко по време на борби, където изплуват арестуваните им страсти. Като цяло, те могат да бъдат извънредно сложни хора.

 

Скорпион.

 

Скорпионите са диви по природа и взискателни. Това може би е най-мистериозният знак, защото държи картите си доста покрай гърдите си, само че въпреки всичко съумяват да примамят хората с отнесения си. Опитът да опознаете Скорпион може да се почувства като невъзможна задача, защото те постоянно ви дават дребна опция да научите повече за тях, само че все пак чакат вашето внимание. Ако съумеете да влезете във връзка със Скорпион, равнището на очакване единствено се усилва. Като най-ревнивия зодиакален знак, Скорпионите ще станат изключително недоверчиви, в случай че усетят, че тяхното равнище на обвързаност не е взаимно и няма да се спрат пред нищо, с цел да схванат.

 

Лъв.

 

Представителите на тази зодия са прекомерно егоистични и взискателни. Всеки има един другар Лъв, който просто живее от вниманието и за него. Този знак може да бъде определението за висока поддръжка. Въпреки че знаем, че Лъвовете са хора, те елементарно се увличат от личните си достижения и имидж, които могат да станат много непоносими. В тези настроения Лъвовете могат да изгубят всякакво възприятие за такт и да не помнят да вземат поради възприятията на хората към тях. Всеки опит да се измести диалога от тях се усеща като нахлуване над егото на най-гордата зодия.

 

Овен.

 

Овенът е непрекъснато конкурентен. Хората от тази зодия изискват по същия метод, по който и децата – постоянно би трябвало да ги забавлявате. Тяхната импулсивност и неспокойствие да опитат нови неща ви кара да се чувствате длъжни да се забавлявате с техните хрумвания, само че спортната им природа става толкоз душевен и физически натоварваща. Способността им да трансформират лекомислена активност в съревнование на или гибел става бързо досадна, изключително когато това се случва няколко пъти дневно. Непрекъснатото хвалене по-късно е черешката на тортата, която може да ви изтласка над ръба.

 

Рак.

Ракът е доста прочувствено нуждаещ се. Като воден знак би трябвало да е явно, че Ракът е най-чувствителният и най-взискателният в зодиака. Под въздействието на Луната, която ги ръководи, Раците постоянно изпитват спорадични прочувствени люлеения. Въпреки че нямат огромен надзор над тези настроения, те могат да станат доста темпераментни през тези интервали, преминавайки от тъга към тревога и благополучие. им неустойчивост изисква цялото ви внимание и поддръжка – и даже тогава те може да се почувстват неразбрани и да ви помолят да си тръгнете. Да имате съществени връзки с човек от тази зодия е мъчно и ще е тестване за вас. Много връзки са завършили точно поради това държание на Раците.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР