Всеки от нас идва в този живот на определена дата,

...
Всеки от нас идва в този живот на определена дата,
Коментари Харесай

Любовно число: Проверете съвместимостта си по датата на раждане

Всеки от нас идва в този живот на избрана дата, в избрана секунда. Древните учени от дълго време са изследвали въздействието на една или друга дата, час, минута и секунда на раждане върху нашия живот. Първият човек, който стартира сходни проучвания, е математикът Питагор, прочут ни от ученическите години. Неговите учения бяха допълнени, модифицирани и приспособени към актуалния свят от доста почитатели на математиката.
Но в случай че числата оказват толкоз мощно въздействие върху живота ни, значи ли това, че те въздействат и на връзките ни с другите? Нумерологът Олга Твардовская описа повече за това.

В нумерологията има доста формули, предопределени да дефинират освен повърхностния темперамент на взаимоотношенията сред хората, само че и съответни събития, протичащи се сред тях в избран интервал от време, който се пресмята математически.

Важно е да знаете дали връзката ви с колегата ви е кармична. Кармичните връзки допускат погашение на задълженията, които сме създали в предишните си прераждания с този човек, по-точно с неговата душа, същина. И в този момент се срещаме още веднъж, с цел да изплатим задълженията си.

По предписание кармичните връзки са доста сложни през цялото време и в съвсем 100% от случаите хората характеризират такива връзки като „ мъчно е дружно, само че не мога да си потегли, нещо ме задържа, нещо не ми разрешава да си потегли. ” Именно това „ нещо “ е кармичната връзка, която държи хората, тъй че да получат нужния опит, да разменят задължения, да развържат възлите, завързани в минали животи.

Следващият параметър, който изисква нашето проучване в региона на взаимоотношенията, са дилемите, които стоят пред сътрудниците в съответни взаимоотношения. Тук бих желала да отбележа следното: мнозина са забелязали, че с един човек се държим по един метод, а с различен се държим напълно друго. Защо се случва това?

Много е просто: родени сме на избрана дата, което значи, че имаме избран набор от цифри. Другият човек също. И когато се съберем, с цел да си взаимодействаме, нашите цифри стартират да резонират, или, казано по-просто, събиране, умножение, разделяне и изваждане. И резултатът може да даде позитивни калкулации с един човек и негативни с различен човек. Ето за какво всяко пресмятане е самостоятелно за всеки нов човек.

Връщайки се към въпроса със дилемите – това е един от най-важните параметри, който при несъблюдение задейства сюжет за преустановяване на взаимоотношенията. Ето за какво, преди да влезете в публични връзки с човек, мощно предлагам да извършите калкулации, с цел да разберете какво би трябвало да създадат и двамата в тази връзка, с цел да запазите двойката за дълго време и хармонията в фамилията.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР