Всеки от нас е уникален не само по отношение на

...
Всеки от нас е уникален не само по отношение на
Коментари Харесай

Тъмната страна на всяка зодия

Всеки от нас е неповторим освен във връзка с позитивните, само че и на негативни качества в характера си. Астрологията разкрива с акуратност тъмната страна на всяка една зодия.
Овен
Овенът обича да нападна словесно всеки, който го ядоса. За него не е значимо кой е индивидът насреща. Поведението на Овена постоянно граничи с нервност.
Телец
Телецът е податлив да желае и желае доста неща по едно и също време. Но в същото време той не прави нищо, с цел да осъществя задачите си. Това, което го стопира да продължи напред, е неговият дебелоглав.
Близнаци
Пълната непредсказуемост не е измежду мощните страни на Близнаците. Те непрекъснато възнамеряват нещо, само че бързо трансформират мнението си. Липсата на съзнание ги кара да наподобяват като лъжливи деца.

Рак
Раците са раздразнителни и капризни параноици. Те имат вяра, че всички приказват неприятно за тях и се изтезават от тази мисъл.
Лъв
Лъвът е нахален и суетлив. Той постоянно показва себе си като освен това от другите. Подобно държание е повода Лъвовете да наподобяват нахални и нарцистични.
Дева
Девата е прекомерно грижовна и придирчива. Тя е перфекционист, който не приема непознатата рецензия даже и в лека форма.
Везни
Везните вършат всичко, с цел да се харесат на другите. Често се оказват принудени да окажат напън върху дадена обстановка или решение.
 3 зодии, които би трябвало да внимават през януари 3 зодии, които би трябвало да внимават през януари
Януари ще бъде месец на промени, нововъведения и открития. Но съгласно астролозите, 3 знака в зодиака би трябвало да бъдат извънредно деликатни....
Скорпион
Скорпионът наподобява видимо слаб. Но в действителност това не е правилно - той е извънредно прозорлив. Склонен е да играе по непознати правила, с цел да манипулира другите.
Стрелец
Стрелците изпитват нужда непрекъснато да следват новите трендове. Инатът им е отговорен освен за това, че наподобяват глупави, само че и неприятни в очите на другите.
Козирог
 Жените от тези зодии са най-истеричните съпруги Жените от тези зодии са най-истеричните съпруги
Според психолози нервността на дамите е техният метод да изкрещят: " Спаси ме от рутината, която ме убива! ". Но някои дами се оказват по-...
Козирогът ще ви употребява, с цел да получи това, което желае. Той е безсърдечен и постоянно убеден в правотата си.
Водолей
Най-лошата линия на Водолея е, че той не е почтен на първо място със себе си. Дистанцираните му обноски постоянно нервират близките.
Риби
Хората, родени под знака на Риби, са извънредно безредни. Но най-големият им минус е, че са непостоянни, лековерни и клюкари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР