Всеки от нас е уникален и допринася с нещо прекрасно

...
Всеки от нас е уникален и допринася с нещо прекрасно
Коментари Харесай

Незаменими! Светът спира да се върти без тези зодии

Всеки от нас е неповторим и способства с нещо прелестно към пъстрата картина, която рисува човечеството. Когато приказваме за зодиите, обаче, астролозите изясняват, че без наличието на 3 знака, светът не може да съществува. Или пък даже в случай че може, никак няма да е прекрасен. Ето и кои са те, написа Actualno.com.

Лъв

Една от тези скъпи зодии е Лъвът. Родените под знака на Лъва могат добре да ръководят, радват се на уважението на близките. При всяка опция се притичват на помощ. Лъвът няма да остави нито за момент околните си. Ще се грижи за тях безрезервно, в случай че е нужно. Той е кадърен на двойно повече благотворителност и грижа, в случай че непрестанно получава похвали за всичко, което прави. Това го зарежда с невероятна сила.

Везни

Втората значима за планетата зодия е Везни. Родените под съзвездието Везни имат вяра, че към нас се случват чудеса. Те са потвърдили нееднократно, че са отлични съветници. И те като Лъвовете, обичат да оказват помощ, изключително на хора, които са в неравностойно състояние. От всяка сериозна обстановка могат да създадат занимателно занятие. Те не са песимисти. Винаги виждат нещата от хубавата им страна. Мнозина избират да прекарват свободното си време в тяхната компания, защото Везните са извънредно лъчезарни и имат невероятна харизма.

Риби

Рибите са третата пленителна зодия, без която планетата не може. Тези, родени под съзвездието Риби са извънредно огромни мечтатели, а светът се нуждае от такива персони. Познаваме ги като мощно прочувствени, само че това не им пречи да мислят много съответно и трезво в нужните моменти. Характерно за рибите е, че мощно се привързват към своите другари. Рибите са способни да стимулират хората да вървят напред към рационализиране. Разбира се, няма по какъв начин да пренебрегнем останалите знаци от зодиакалната карта. Всеки има своите позитивни и негативни черти. Дори и тези зодиакални знаци, без които Земята не може също демонстрират някои недостатъци, само че преимуществата им са доста повече. Всички знаци съществуват в необикновен синхрон и се допълват един различен. Както всичко на Земята няма цялостно съвършенство, съгласие и добрина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР