Всеки от нас е срещал скъперници в даден момент от

...
Всеки от нас е срещал скъперници в даден момент от
Коментари Харесай

Най-стиснатите зодии: Тези три знака са най-големите скъперници в зодиака

Всеки от нас е срещал скъперници в даден миг от живота си. Колежката, която чака да ѝ върнеш десетте стотинки, които ти даде през вчерашния ден, чичото, който пристигна на Коледа без нито един подарък, или оня другар, дето все не помни да ти даде пари за таксито – образците са доста.

Добре, де, няма да ги назоваваме скъперници, само че е окей да се каже, че са финансово внимателни или спестовни, нали? Тази линия на характера може да има друг генезис, само че астрологията има свое пояснение – просто някои зодиакални знаци са по-стиснати, опа, извинете, желаех да кажа по-внимателни с парите. Ето кои са те:

Телец

Представителите на зодия Телец са известни със своята деловитост и обич към материалните улеснения, само че и с това, че са извънредно деликатни с парите си. Те много се двоумят и в никакъв случай не бързат да се разделят с тях „ излишно “.

Дева

Типична линия за множеството Деви е, че са насочени към детайлите и много методични, което може да ги направи положителни в бюджетирането и спестяването на пари. Но не правете неточност, те не са по никакъв начин склонни да харчат за неща, които не считат за нужни.

Козирог

Тези амбициозни и работливи представители на зодиака са по-склонни да дадат приоритет на своята финансова сигурност и непоклатимост, в сравнение с да се впуснат в „ разточителства “. Те са внимателни с разноските си и постоянно се стараят да икономисват за бъдещето.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР