Всеки от дванадесетте знака на зодиака е уникален и има

...
Всеки от дванадесетте знака на зодиака е уникален и има
Коментари Харесай

Този цитат най-добре ви описва според зодията

Всеки от дванадесетте знака на зодиака е неповторим и има своите плюсове и минуси. Но всяка зодия може да бъде разказана доста добре единствено с един откъс, който я характеризира с изключителна акуратност.
Овен
" Аз съм стопанин на ориста си. Аз съм капитанът на душата си " (У. Е. Хенри) - това е цитатът, който най-добре разказва Овена.
Телец
Телецът се отличава със своята непоклатимост и постоянно можете да разчитате на него. Цитатът, който най-добре го разказва, е на Фридрих Ницше - " Това, което не те убива, те прави по-силен ".
Близнаци
" Ден без смях е прахосан ден " (Чарли Чаплин) - тази фраза най-добре разказва Близнаците.
Рак
Цитатът, който най-добре разказва мъдрите Раци е на Буда: " В последна сметка имат значение единствено три неща: какъв брой обичаш, какъв брой добре живееш и какъв брой грациозно се отказваш от това, което не е било предопределено за теб. "
 4-те зодии, които харчат прекалено много пари 4-те зодии, които харчат прекалено много пари
Не всички хора знаят по какъв начин да харчат парите си вярно. Има няколко зодии, които не знаят мярката за извършване на покупки. Астролозите споделиха к...
Лъв
Лъвът е най-увереният знак в зодиака. " Любовта ви ме прави по-силен, а вашата ненавист ме прави неукротим " - това е цитатът, който най-добре го разказва.
Дева
Девата е постоянно проницателни и аналитична във връзка с проблемите. Фразата, която я разказва най-точно е: " Днес не си живял, в случай че не си направил нещо за някого, който не може да ти се отплати " (Джон Бъниан).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР