Всеки организъм си има слабо място и зодиите трябва да

...
Всеки организъм си има слабо място и зодиите трябва да
Коментари Харесай

От кои болести да се пази всяка от 12-те ЗОДИИ

Всеки организъм си има едва място и зодиите би трябвало да знаят от какво да се пазят, с цел да са здрави. Ето кои са заболяванията, към които са податливи всички 12 зодии:
Овен: Овните би трябвало да се пазят от хронични болести, които се получават от стрес, неприятен въздух и неприятна храна. Трябва да намерят успокоение в всекидневието си и да не се ядосват за щяло и нещяло.
 Три зодии, които непрестанно си пъхат носа в непознатите работи Три зодии, които непрестанно си пъхат носа в непознатите работи
Едва ли някой обича близките непрекъснто да се мъчат да схванат какво се случва в неговия живот и се стремят да дават препоръки, които ни...
Телец: Телците безусловно би трябвало да наблюдават килограмите си, тъй като са податливи на затлъстяване. Апетитът им към сладко и тесто е доста огромен и това може да им довлече доста неприятности с тежестта и здравето.
Близнаци: Представителите на тази зодия безусловно би трябвало да наблюдават белите си дробове, изключително в случай че постоянно пипват вируси и грипове, които протичат с тежка кашлица. Хубаво е да вършат фотография на дробовете си един път на 1-2 години.
Рак: Раците е добре да обръщат внимание на сърцето си. Имат фамилна предистория, която може би не знаят и която може да им донесе неприятности. Не практикувайте прекомерно изтощителни спортове, не яжте доста мазнини и се преглеждайте постоянно при кардиолог.
Лъв: Слабото място на Лъвовете е в костите – безусловно би трябвало да си набират доста калций, да се хранят здравословно и да укрепнат костната си система.
Дева: Девите са доста податливи на дископатии. Хубаво е, в случай че работят в офис и на компютър, да си вземат най-хубавия стол, който да крепи кръста им. Освен това е добре да вършат чести извършения и да не прекаляват със седенето на едно място.
 СЗО предлага проект за справяне с 20 заболявания СЗО предлага проект за справяне с 20 заболявания
Световната здравна организация стартира проект за справяне с 20 заболявания, публикувани измежду най-бедните в света, като се надява напредъкът...
Везни: Везните могат да си имат съществени проблеми с разширените вени. Не бива да подценяват този проблем и би трябвало да се прегледат при експерт. Заседналият метод на живот също не им оказва помощ, по тази причина би трябвало да измислят лек спорт, който да практикуват.
Скорпион: Представителите на тази зодия имат няколко слаби места, само че най-много би трябвало да извърнат внимание на тежестта си. Занемаряването на фигурата, внезапното повишаване на килограмите и похапването на доста сладко, могат да доведат до появяването на диабет.
Стрелец: Стрелците постоянно би трябвало да преглеждат очите си! Възможна е появяването на глаукома, което е нараснало очно налягане, а признаците за него са замъглено на моменти зрение и главоболие. Непременно посетете очен доктор, с цел да се уверите, че всичко е наред.
Козирог: Козирозите би трябвало да внимават за стомаха си и появяването на язва или гастрит. Хапват доста пържени и нездравословни храни, което няма по какъв начин да не даде отражение в даден миг. Минете на по-щадящ хранителен режим и си направете профилактичен обзор.
Водолей: Водолеите имат някои предразположения към хронични болести, по тази причина постоянно би трябвало да си пускат проучвания, с които да наблюдават дали всичко е наред. Поровете се в фамилната си история и вижте какви болести имат майките и бабите ви, с цел да се прегледате точно за тях.
 5 заболявания, от които кафето ни пази 5 заболявания, от които кафето ни пази
Кафето може да отбрани организма ни от пет болести. Това настояват учените от Харвардския университет след разбора на данните на 130 х...
Риби: Рибите имат доста слаби нерви и са податливи на душевен болести и паник офанзиви. не трябва да претърпяват съществени стресови обстановки и не трябва да се вглъбяват в незначителни ежедневни проблеми.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР