Всеки обича да бъде похвален, поощрен за нещо, което е

...
Всеки обича да бъде похвален, поощрен за нещо, което е
Коментари Харесай

Българските звезди, които получиха световно признание от големите в шоубизнеса

Всеки обича да бъде окуражителен, насърчен за нещо, което е приключил и направил добре. Трябва да се внимава с всичко това, тъй като от време на време хората се отпускат след доста хвалби, само че въпреки всичко не пречи да кажем " Браво " на различен човек, в случай че го е заслужил. Същото се отнася и за известните хора, най-много артистите, които със своята креативност и уникалност основават някакъв тип изкуство. Днес ще ви разкажем за няколко родни звезди, които са били видяни от огромните в шоубизнеса и са получили обществена хвалба за работата си.

Започваме с Азис, който бе видян и харесан от самата Кейти Пери. Поп певицата е попаднала по един или различен метод на песента " Хоп ", както и на видеото. Припомняме, че Пери тогава показа за парчето на Азис в Туитър, като написа, че се събудила след дълъг полет и разкрила песента " Хоп ", описвайки творението като " бъдещето ".  През 2016 година, пък " Ню Йорк таймс " включи Азис в своята влиятелна ранглиста за музика, а публикацията е озаглавена " ". 

Виж още:

В началото на тази година Преслава получи комплимент от Клои Кардашиян. Американската риалити звезда освен хареса фотография на българската певица в Instagram, само че и я разяснява. На фотографията Преслава е седнала зад бюро в офис, облечена с грациозен празничен тоалет. Текстът под фотоса гласи: " И шефският стол ми отива ". Клои пък показа: " Много си красива ", а в отговор Преслава ѝ благодари за комплимента. 

Виж още: 

Ким Кардашиян пък похвали Галена, която се беше преобразила в известната риалити звезда за Хелоуин. Това се случи през 2017 година, когато Ким поздрави известните персони, които се преобразили като нея. Така в селекцията й попаднаха Галена. Певицата е получавала похвали и от Филип Плейн, който даже има присъединяване във видеото ѝ към песента " The Bo$$ ". " Имахме персонална покана да присъстваме на празненството на Филип Плейн и фрагментите са снимани със единодушието на дизайнера с нашата камера ", показа преди време Галена.

Една от музикалните сензации напоследък също получи самопризнание от международна големина. Иво Димчев е прочут със своята ексцентрична визия и артистични осъществявания, които са били видяни от Дейвид Линч (популярен ефирен режисьор, основател на " Туйн Пийкс " ). Дейвид е схванал за Димчев от документален филм на режисьорката Кристина Николова, отдаден на Димчев.

Виж още:

" Гледах документалния ти филм, който доста ми хареса – и най-много ми хареса тематиката, която си избрала да покриеш – написа Линч. – Този човек има огромно наличие и необикновен глас. Хареса ми по какъв начин си уловила благородния му дух – нещо, от което светът има огромна потребност в този момент. Накара ме да си спомня за времето ми в България, за тези изящни гласове и музика, които надълбоко ме развълнуваха. ", написа Дейвид. Петминутният документален филм, наименуван " Корона Къш-къш ", споделя за самодейността на Иво Димчев да обиколи домовете на свои фенове и да им изнася лични концерти по време на пандемията, напомнят от " ".

Друга българска сензация сега е Мария Бакалова, която се прочу за часове, с помощта на ролята си в лентата " Борат ". За нея писаха към този момент десетки западни издания, която хвалят българската актриса, а скоро Нина Добрев. Тя акцентира, че Мария е българка, приказва на български във кино лентата и е доста горда с този факт.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/, https://www.instagram.com/azis_online_new/ https://www.instagram.com/preslava_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР