Всеки обича бързите пари, особено тези, които идват неочаквано от

...
Всеки обича бързите пари, особено тези, които идват неочаквано от
Коментари Харесай

Де тоз късмет: Зодиите, които имат най-голям шанс да спечелят от тотото

Всеки обича бързите пари, изключително тези, които идват ненадейно от някаква игра или лотария. Обаче в случай че не играете тото, то шансът да спечелите несъмнено е нула.
Но когато понякога пускате по някой фиш, то шансът става към този момент 1 на милион. Но несъмнено астрологията демонстрира, че някои зодии са доста по-големи късметлии на такива игри от други.
Дори и да не имаме вяра в зодии, въпреки всичко може да имаме едно на разум, че зодията ни носи шанс и би трябвало да опитаме да хванем огромните пари. Според последни астрологични проучвания няколко зодии имат късмет за добра облага.

Овен. Овните по природа са много пъргави и гъвкави, имат страхотна вътрешен глас за нещата. Те обичат всевъзможен вид игри, тъй като това им носи неспокойствие, страсти и те се забавляват от самата игра, без значение от изхода й. Целият живот за тях е тип игра, а те се стараят да блестят – да бъдат постоянно едни гърди пред другите, да са най-хубавите. Лошото е, че постоянно не се замислят над следствията и си патят от това. Затова от време на време подвигат залога, което постоянно води до много по-големи загуби и вреди. Но като цяло всички овни са късметлии още по рождение, тъй че не би трябвало да изпускате шанса си, в случай че сте от тази зодия.

Телец. Една от най-упоритата и търпелива зодия. Телците са доста издръжливи, постоянно мислят два хода напред и рядко позволяват неточности. Не обичат прибързаните решения и дейности, което ги прави положителни играчи в по-дългите предвиждания. Не обичат моментните и спонтанни игри. Предпочитат игрите с карти, където им върви много. Телецът е наясно, че постоянно времето е на негова страна и знае по какъв начин да се възползва от шанса си.
Скорпион. Скорпионите са безспорни късметлии и от време на време без да мислят и да го чакат шансът самичък идва при тях напълно непредвидимо. Любопитството предизвика шанса им, тъй че те би трябвало да пробват да играят на тото или лотария.

Рак. Много добре правят оценка дадената обстановка. Имат действителна преценка за нещата, те просто ги „ усещат “. Те могат да предскажат развиването на нещата, по тази причина се вслушвайте в тях. Късметът ги обича, когато го търсят.
Лъв. Лъвовете не би трябвало да пропущат тото и лотарийните игри. Те не обичат да играят с повтарящи се цифри, обичат разнообразните игри. За тях в числата има особена мистичност и те си ги сортират не на инцидентен принцип. Дерзайте, лъвове и играйте – имате късмет!
Дева. Като цяло това е земна зодия, която много обича разнообразието и заниманията.

Обичат да редят пъзели, да разгадават мистерии, да играят на всевъзможни игри – включително и хазартни. Положителна линия е, че те са търпеливи, само че въпреки това са дистанцирани. Трябва да пускат тото, тъй като шансът ги обича, само че когато пускат фиша, би трябвало да са уверени, че ще завоюват.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР