Всеки нормален човек би бил възмутен от кадрите с окървавени

...
Всеки нормален човек би бил възмутен от кадрите с окървавени
Коментари Харесай

Путин: Всеки нормален човек би се възмутил от кадрите с окървавени деца в Газа

Всеки " естествен човек " би бил засегнат от фрагментите с " окървавени деца " в линията Газа, само че руснаците би трябвало да " запазят трезва преценка ", съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин, представен от Ройтерс.
Прочетете още
Путин разяснява размириците в популации най-вече с мюсюлмани република Дагестан в Русия на 29 октомври, когато стотици хора нахлуха на летището на районната столица Махачкала в търсене на евреи, които преди малко били пристигнали с полет от Тел Авив.
 
Путин упрекна Украйна и Запада, че са провокирали вълненията - изказвания, които Киев и Вашингтон отхвърлиха като погрешни.

" Що се отнася до тези събития в Махачкала... беше елементарно да се даде искра, доста елементарно. На фона на ужасите, които се случват (в линията Газа), е елементарно да се направи това, тъй като... като погледнеш страдащите и окървавени деца, стискаш юмруци и в очите ти се появяват сълзи ", сподели Путин.

Руският президент добави: " И мисля, че това е реакцията на всеки естествен човек. И в случай че няма такава реакция, тогава човек няма сърце, а камък. Въпреки това ние би трябвало да проучваме тези събития с ясно схващане и да разберем къде е коренът на злото. "

Очевидно сварени неподготвени, управляващите в Дагестан съумяха да изтеглят пасажерите на безвредно място, само че едвам откакто рейсът, който ги превозваше, беше преследван по летището от навалица, ядосана от израелските бомбардировки на Газа в отговор на клането на израелски цивилни жители от " Хамас " на 7 октомври.
 
Полицията задържа над 80 души, а Путин свика на изключително съвещание шефовете на службите за сигурност, с цел да обсъдят какво може да се направи, с цел да се предотврати повтаряне на обстановката, съобщи Българска телеграфна агенция.

Русия, която желае неотложно преустановяване на огъня в Газа и поддържа решението на израелско-палестинския спор с две страни, се опита да поддържа контакт с всички страни в спора сред Израел и " Хамас ", само че разгневи израелските управляващи като предложения в Москва делегация на " Хамас " отбелязва Ройтерс.

След това израелското външно министерство извика съветския дипломат, с цел да изрази недоволството си от дейностите на Кремъл.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР