Всеки наш избор дори и по маловажен въпрос е показателен

...
Всеки наш избор дори и по маловажен въпрос е показателен
Коментари Харесай

Тест: Въпрос на избор – кой е най-глупавият?

Всеки наш избор даже и по незначителен въпрос е индикативен за нашия темперамент, логичност и даже моментно положение. Просто това е методът, по който действа нашето подсъзнание, написа brightside.me.

Посочете най-глупавия човек на картинката, с цел да ви кажем какъв е вашият темперамент.

1. Вие сте водач и най-вероятно екстроверт. Хората към вас могат да ви имат доверие и да разчитат на вас. Вие имате построена известност пред близките на упорита и решителна персона. Често взимате прибързани решения. Опитайте се да отделите малко повече време да помислите върху концепциите си.

2. „ Два пъти мери, един път режи! “ Тази остаряла сентенция несъмнено е за вас. Мъдростта и прочувствената непоклатимост са това, което ви дефинира. Понякога се пробвате да прехвърлите отговорностите си върху другите. Вие сте добър човек и постоянно хората към вас са изкушени да се възползват от добротата ви.

3. Ако това е вашият избор, то вие сте самоуверен идеалист. И по някакъв метод успявате да превърнете фантазиите си в действителност. Околните постоянно не ви схващат, защото вашите възгледи наподобяват екстравагантни за мнозина.

4. Вие сте доста кардинален и твърдоглав човек. Имате мнение за всичко и постоянно сте подготвен да се противопоставите на системата. Но бъдете деликатен и не правете неща, които могат да са нездравословни за вас, единствено с цел да се докажете пред другите.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР