Всеки, на възраст до 45 години, може да се бъде

...
Всеки, на възраст до 45 години, може да се бъде
Коментари Харесай

Бургас има Силата на младите“ – форуми за предприемачи, еко, здравни кампании и студентски фестивал са част от програмата на новото НПО

Всеки, на възраст до 45 години, може да се бъде част от организацията и да показа своите хрумвания и визии

Разнообразни просветителни стратегии, културни събития и нови фестивали, ориентирани към креативните изяви, поощряване на уменията в общественото и професионално развиване на младежите в морския град. Това е дребна част от заложената стратегия на най-новото Неправителствени организации с фокус към младите, което бе публично показано на среща в Младежкия интернационален център.

Всеки, на възраст до 45 години, може да се бъде част от организацията и да показа своите хрумвания и визии.

Новата платформа за свободно изложение на хрумвания цели да образува общественост от въодушевени хора, на друга възраст, с друго обучение и изповедание.

Сред водещите самодейностите са образуване на конгреси за млади бизнесмени, акции със здравна и еко устременост, както и Студентски фестивал, който ще презентира образованието в Бургас. Това споделиха учредителите Николай Бойчев, Михаела Бошева и Артьом Анатолиевич.

На срещата бе показан екипът от  образовани, енергични и усмихнати младежи, които към този момент имат опит при организирането на събития.

„ Ще променяме и въодушевяваме, ще влагаме в образователните стратегии, стажантските практики и стипедиите, актуалните технологии. Ще сътворяваме общество, което се основава на взаимопомощ. За нас това е извънредно значимо, тъй като сме на мнение, че колкото сме повече и сме задружни към една концепция, и работим за нея, то тя ще стане действителност. Всеки с всеки е еднакъв, всеки си дава силата и концепциите “, сподели Михаела Бошева, която е един от учредителите.

„ Много значима част е личностното развиване на хората. Планираме всеки месец нашата организация да прави събирания, на които да обсъждаме всичко, което би трябвало да знаем за потребностите на младежите. Искаме да създадем една мрежа от хора, която и да е за поддръжка и взаимопомощ “,допълни  Артьом Анатолиевич, който е прочут инфлуенсър.

На представянето участваха и зам.-кметът по просвета Диана Саватева и ръководителят на комисията по просвета към Общинския съвет Веселин Пренеров, които обявиха подготвеност за поддръжка.

" Силата на младите " е общественост, която има вяра в големия капацитет, който младежта носи и ще насочва силата си към съответни обществени, просветителни и стопански хрумвания и провокации “, прибавиха още учредителите.

За повече информация ВИЖ и

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР