Всеки, на който са му липсвали дефилетата на Victoria`s Secret,

...
Всеки, на който са му липсвали дефилетата на Victoria`s Secret,
Коментари Харесай

Victoria's Secret се завръща, но не както сме очаквали

Всеки, на който са му липсвали дефилетата на Victoria`s Secret, има мотив да се усмихне, тъй като те ще се завърнат. Но не тъкмо както преди.
 Victoria’s Secret, шоуто с Ангелите на Victoria's Secret и новината за завръщането му тази година
Голямата изненада на Ангелите на Victoria’s Secret

Завръща ли се годишното им шоу

Началото им бе положено през 1995 година като преди четири години упадъкът на компанията докара до прекъсването на дефилетата. Е, в този момент новото управление е решило да им вдъхне нов живот.

Според Business Insider, тази есен от Victoria`s Secret ще забележим пълнометражен филм, както и фешън събитие онлайн. Креативния шеф Раул Мартинес споделя, че този филм съставлява в цялостна степен трансформацията на Victoria`s Secret.

" Той ще се управлява от модата, блясъка и развлеченията с мигане към обичаната иконография от предишното, само че по самоуверен, предефиниран метод. "  

Филмът би трябвало да ни покаже провокациите, пред които се изправят моделите, дизайнерите и всички забъркани в огромното шоу. И по навръх 20 новаторски създатели, които ще основат четири разнообразни избора, вдъхновени от оживени градове като Богота, Лагос, Лондон и Токио.
 Голямото завръщане на Адриана Лима във Victoria's Secret
Голямото завръщане на Адриана Лима

Моделът още веднъж работи за Victoria`s Secret

Към момента се знае, че филмът ще бъде предопределен за стриймване, а кулминационната точка ще бъде въпросното фешън шоу, което ще бъде онлайн. Не е ясно обаче къде и по какъв начин ще можем да гледаме прероденото шоу на Victoria`s Secret.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР