Всеки момент се очаква решение на ИК на партията около

...
Всеки момент се очаква решение на ИК на партията около
Коментари Харесай

Идват избори! ГЕРБ редят листата на областно събрание! Първите места в кандидат-депутатската им листа -непроменени с едно изключение! Р. Димитрова няма да е кандидат-депутат

Всеки миг се чака решение на ИК на партията към промяната и като общински водач, мълвата сочи, че тя е свалена, само че последната дума има Б. Борисов, който се чака през днешния ден в Петрич

ГЕРБ в Пиринско ще редят кандидат-депутатската си листа тези дни, на регионално заседание, на което ще участват кметове на общини, членове и общински управления, ще бъдат номинирани претендентите за депутати, с които партията на Б. Борисов ще щурмува Народното събрание на идните избори.

Според източници на Struma. com няма да има съществени промени в листата им с претенденти, с едно изключение.

Второто място, което на предходните избори бе за ексшефа на ВиК-Благоевград и общински водач Росица Димитрова е вакантно, защото Димитрова няма да взе участие в листата. От няколко дни в града се приказва, че е детронирана и от поста общински водач с решение на изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Официално удостоверение към момента няма, евентуално новината ще заяви водачът Борисов, който довечера се чака да дойде в Петрич по покана на локалната конструкция на партията и нейния водач, кметът на града Димитър Бръчков.

Борисов трябваше да дойде в южния град на 27 януари, само че заради оповестения печал, след гибелта на 19- годишната Йоана от село Яворница, чието лекуване петричани трансфораха в национална идея, обичайна колекция на актива на ГЕРБ - Петрич се отсрочи, с цел да се организира довечера.

За мястото на Димитрова като общински водач и кандидат-депутат към този момент се спрягат няколко имена, които обаче ще съобщим напълно скоро. Първото място в листата ще е още веднъж за Росен Желязков, второто е за претендент от Благоевград. Третото място е за Петрич, които ще щурмуват Народното събрание с Костадин Стойков, 4-то за Сандански, техният претендент е Георги Георгиев, петото за Банско и Александър Мацурев. 6-тото е за Разлог.

Интересно ще е и в Банско на тези избори. Какъв ще е резултатът за Мацурев, който на последните 2 избора не съумява да се класира за Народното събрание, споделят, че е почнал трескаво да работи по целия район. Активно работи и Георгиев от Сандански.

За Петрич, който се трансформира в бастиона на ГЕРБ, защото единствено тук не се чуха крамоли и интриги, никой няма подозрение, че Костадин Стойков ще е народен представител и в идващия парламент.

Същото с безспорна решителност се твърди и за обичайно последния 22 -ри номер, Стефан Апостолов от Симитли. Първенец по преференции във всички провеждани досега избори. Интересно е дали някой от листата няма да изпревари вторият в нея, и да се окаже, че Благоевград ще остане без народен представител, по тази причина и предизвикването за претендента от регионалния център е огромно. Очаквайте по-късно довечера отстранена ли е от поста общински началник Росица Димитрова.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР