Всеки може сам да определи какво е личното му число

...
Всеки може сам да определи какво е личното му число
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 8

Всеки може самичък да дефинира какво е персоналното му число съгласно нумерологията, като събере цифрите на датата, месеца и годината си на раждане. След това би трябвало да продължите със събирането, до момента в който не получите едноцифрен резултат. Това е вашето персонално число.

Хората с персонално число осем са властни и честолюбиви. Те постоянно се стремят да реализират повече от другите и постоянно не се стопират пред нищо, с цел да реализиран задачата си.

Те са просто родени за административна работа и търговия. Пари, власт и триумф – това е целият им живот. Те имат умеенето да трансформират фантазиите си в действителност, по тази причина мечтаят за неща, за които другите не смеят даже да си помислят.

Хората с персонално число осем са импулсивни и дръзки, те имат постоянно крайни възгледи за нещата. Нямат доверие на никого, даже на най-близките си хора, тъй като постоянно чакат изменничество.

Въпреки това са великодушни и положителни по отношение на околните и приятелите си. Когато би трябвало да взимат решение за нещо значимо, те проучват обстановката от всички страни и пресмятат какво би било най-правилно да се направи.

 Успех

Това са хора, които знаят какви благоприятни условия имат и не се опасяват да поемат опасности и да работят доста. Точно това е техният метод да реализират всичко, което желаят. Издръжливостта им е за завиждане.

Те гледат на всичко реалистично, не се самозалъгват, само че в никакъв случай не позволяват на другите да ги мамят. В работата си доста се стараят и постоянно се демонстрират като способени експерти.

Хората с персонално число осем ненавиждат лъжата, лицемерието и интригите. Можете да им имате цялостно доверие, защото постоянно ще изпълнят това, което са дали обещание.

Негативните страни на хората с персонално число осем са прекомерната жадност за власт и блян към замогване, желанието да манипулират хората си и тяхната самовлюбеност.

Хората с персонално число осем избират да пропуснат значим фамилен празник, само че не и да се откажат от опцията да завоюват пари.

Човек, чието персонално число е осем, ще се радва през целия си живот на благоприятни условия за печелене на пари, без значение от сферата му на изява.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР