Всеки може да участва с къс разказ, като сподели лична

...
Всеки може да участва с къс разказ, като сподели лична
Коментари Харесай

Истории за изгубени данни носят награди от Acronis

Всеки може да взе участие с пай роман, като показа персонална история

Acronis прикани обществеността да показа истории за загуби на информация (източник: Acronis)

Най-любопитните персонални истории за компютърни сривове и изгубени данни могат да донесат на създателите си награди от Acronis в границите на конкурс за пай роман на тематика „ неприятна преживелица с данни ”.

Поводът Acronis да прикани обществеността да показа истории за загуби на информация бе Световният ден на бекъпа 2019 – 31 март. Конкурсът планува раздаването на три награди.

Всеки може да взе участие с пай роман, като показа персонална история за обстановка, в която е изгубил данни. Конкурсът няма никакви ограничавания – въпреки всичко всяка преживелица от този тип е персонално прекарване и наподобява друго.

Добре пристигнали са всички споделени елементи за това по какъв начин се е почувствал индивидът, какво е направил, с цел да възвърне изгубеното, какви са били следствията и по какъв начин се е справил с тях.

Истории ще се събират до 20 април. За създателите на най-интересните истории са планувани следните награди:

Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени след 25-ти април 2019 година, а от компанията ще се свържат с спечелилите, с цел да им дадат премиите. Разказите, както всевъзможни въпроси, свързани с състезанието, могат да се изпращат на електронен адрес: [email protected], прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР