Всеки може да разбере как ще бъдат разрешени трудностите, какво

...
Всеки може да разбере как ще бъдат разрешени трудностите, какво
Коментари Харесай

Гадаене със зърна от кафе помага при трудни ситуации

Всеки може да разбере по какъв начин ще бъдат позволени компликациите, какво да се направи в актуалната обстановка и да се огледа в бъдещето с едно нормално гадаене на зърна от кафе.
Гадаенето на зърна от кафе би трябвало да се прави сега, когато имате потребност от скъпи препоръки или информация за това какво ще бъде начинанието.
Как се прави гадаенето
За да бъде гадаенето тъкмо и да оказва помощ, е значимо да останете сами и да зададете въпроса, който ви вълнува. В момента на гадаенето е значимо да се почисти съзнанието от странични мисли, с цел да не се наруши ходът му. След като всичко е готово, би трябвало да вземете 16 кафени зърна и да ги подържите малко в ръцете си, тъй че те да запомнят силата на питащия. Задайте въпроса и хвърлете зърната върху маса или друга повърхнина, от която не могат да паднат. Зърната, които са паднали нагоре, се броят и гадаенето се пояснява по техния брой.
Тълкуването на зърната
1 зърно: компликациите ще завършат с облага. В сложна обстановка е значимо да се откажете от бързането и да следвате поставената цел, без да се отклонявате от пътя. Интуицията ще ви помогне да намерите верния метод за превъзмогване на трудностите.
2 зърна: шансът ще реши обстановката. Липсата на шанс ще остане зад вас, в случай че откажете съвет извън, който може да се трансформира при започване на пътя към задънена улица.
3 зърна: в сложна обстановка е значимо да бъдете нащрек. Има един неприятел, който може да навреди. Не казвайте на никого за вашите проекти и хрумвания.
4 зърна: проектът надали ще се реализира. Плановете си би трябвало да бъдат преразгледани - някои от тях не могат да бъдат изпълнени заради липса на време, познания или сила. Усилието, което полагате, няма да ви се отплати.
5 зърна: компликациите скоро ще свършат. За да разрешите актуалната обстановка, е значимо да погледнете знаците на ориста: те ще ви отведат от безизходицата напряко към вашата цел.
6 зърна: с цел да разрешите компликациите би трябвало да вярвате в себе си. Съмненията, страховете и безпокойството могат да бъдат същинско затруднение и би трябвало да се отървете от тях по-бързо.
7 зърна: не всички компликации са завършили. Ситуацията ще бъде позволена доста сполучливо, само че е рано да се приказва за цялостна победа. Скоро ще би трябвало да се изправите пред малко затруднение, превъзмогването на което ще постави завършек на компликациите.
 Кофеин от чай или кафе: Каква е разликата? Кофеин от чай или кафе: Каква е разликата?
Въпреки че кофеинът е най-вече безвреден, може да е проблем, когато се прекали с потреблението. Прекомерната консумация на кофеин може д...
8 зърна: разрешаването на обстановката зависи от страстите. Импулсивността може да провокира непредвидени компликации, което значи, че в този момент би трябвало да слушате причините на мозъка, а не страстите.
9 зърна: триумфът няма да ви кара да чакате, в случай че вярвате в себе си. Ситуацията ще бъде сложна и неразрешима, до момента в който не поемете контрола над събитията.
10 зърна: обстановката ще бъде невъзможна за разрешаване заради неустановеност.
11 зърна: триумфът идва, в случай че работите настойчиво. Ситуацията изисква интервенция и интензивност.
12 зърна: с цел да разрешите компликациите, би трябвало да подредите мислите си.
 Вижте по какъв начин този мъж завоюва стотици хиляди единствено от...кафе Вижте по какъв начин този мъж завоюва стотици хиляди единствено от...кафе
Жител на американския град Хайтсвил, щата Мериленд, удари джакпота в лотарията с помощта на желанието да пие кафе, заяви UPI. 49-г...
13 зърна: изисква се отлежаване. Възможността за прекъсване и разбор ще избави обстановката.
14 зърна : обстановката скоро ще бъде решена. Използването на насъбраните познания и умения ще помогне за превъзмогване на компликациите в най-кратки периоди.
15 зърна: би трябвало да се откажете от страстите. В тази обстановка не можете да разчитате на страсти, които могат да имат гибелен резултат върху хода на делата. Концентрацията и трезвото схващане бързо ще сложат завършек на това.
16 зърна: триумфът следва. Можете да сте сигурен, че вършиме всичко належащо за разрешаване на обстановката. Малко самообладание и триумф няма да ви накарат да чакате.
Гаданието може да е невероятно, в случай че всички зърна лежат надолу. Не бива да се разстройвате - просто този ден безусловно не е подобаващ за отговори на въпроси.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР