Всеки може да протегне ръка и да вдъхнови човека отсреща,

...
Всеки може да протегне ръка и да вдъхнови човека отсреща,
Коментари Харесай

„Приказките на Надежда“ и създаването на успешно общество от творци

Всеки може да протегне ръка и да въодушеви индивида насреща, нужна е единствено позитивна настройка и вяра в положителното. Надежда Тодорова е една от светлите персони, която е трансформирала творчеството и неговото шерване в своя идея.


Надежда е събрала своите вдъхновяващи приказки в цифровата платформа: ”Вдъхновяваме децата, родителите и образователните системи в България да поддържат връзка между тях, осигурявайки платформата, в която да изразят всичко обвързвано с просвета и изкуство, което ги вълнува и стимулира! ”, споделят основателите. Талантът на Надя не се лимитира единствено до това.



Книгата " Вярвам в Теб "

След компилирането на запленяващите истории, налични за българските деца от целия свят, Надя издава и книга, която събира най-интересните модерни приказки за деца: " Понякога единственото, което се желае от нас като възрастни, е да позволим на живота да се прояви посредством думите на децата ни! И след прочитането на тези приказки съм спокойна за бъдещето на България! Защото ангелите-помощници са към този момент тук, родени като наши деца! От нас се желае да ги поддържаме и да им позволим дейни дейности! Защото, когато новият кълн пробива земята, той се нуждае от цялата мощ на корена си! ”, твърди Надежда

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР