Всеки може да ми иска оставката, но няма нито една

...
Всеки може да ми иска оставката, но няма нито една
Коментари Харесай

Вяра Тодева: Не виждам причина да подам оставка

Всеки може да ми желае оставката, само че няма нито една причина за това. Докато съм регионален шеф ще връщам всяко незаконосъобразно решение, без значение от болшинството, което го е взело. Не виждам причина да депозирам оставка. Това съобщи на брифинг регионалният шеф на София Вяра Тодева, която върна избора на зам.-председатели и комисиите в Столичния общински съвет. В отговор общинските съветници от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, желаеха оставката ѝ. 

Вчера върнах решенията на СОС за избор на заместник-председатели както и за съставите на комисии заради позволени основни процедурни нарушавания. Тези решения ще би трябвало да бъдат прегласувани, изясни Тодева.

" Съществените процедурни нарушавания са няколко. На първо място – изключителното съвещание не е свикано по разпоредбите, общинските съветници са били наясно, имало е оферти да бъде прекъснато съвещание, което не се е случило. От 1 февруари има промени и се изисква всички материали да бъдат оповестени авансово на уеб страницата на общината или общинския съвет. Заседанието не е било авансово оповестено с дневния ред, материалите не са били предоставени на общинските съветници, не са били качени материалите на уеб страницата на Столична община и на Столичния общински съвет, тъй че няма различен избор с изключение на да върна това решение и всяко последващо, което бъде взето в нарушаване ", добави Вяра Тодева. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР