Всеки може да бъде излъган или подведен, но представителите на

...
Всеки може да бъде излъган или подведен, но представителите на
Коментари Харесай

Най-наивните зодии

Всеки може да бъде измамен или измамен, само че представителите на тези зодии са същински шарани. Те са способни да повярват и най-невероятната неистина, без да се усъмнят даже за момент в нея. Приемат казаното за чиста монета и постоянно си патят от това.
Риби
Те прекарват по-голяма част от живота си в своята паралелна действителност. Рибите не обръщат внимание на детайлите и се носят по течението. Толкова са наивни, че биха ви повярвали, в случай че им кажете, че съгласно " последното изследване на група английски учени слънцето към този момент изгрява от Запад ". Често се оказват жертви на финансови измами, които им дават обещание огромни и бързи облаги. Цял живот мечтаят да им се падне от тотото и да бъдат финансови самостоятелни. Въпреки, че за тях материалните неща напълно не са преди всичко в живота - парите за тях са от огромно значение. Обичат да се усещат финансово постоянни, само че не са подготвени да положат повече труд и познания, с цел да ги завоюват. Цял живот търсят лесната облага.
Овен
По принцип те мъчно се доверяват и не съумяват да изградят постоянни връзки с хората. Именно това е слабото място, от което се възползват измамниците - самотата. Представителите на тази зодия са отявлени самотници, които постоянно стават жертви на " любовни измами ". Те са склонни да хвърлят доста пари в името на любовта и са подготвени да дадат последните си спестявания, без да питат, в случай че обичания човек им ги изиска. Понякога неверната им преценка за искреността в отсрещната страна им изиграва неприятна смешка. Те са умни и разсъдливи хора, които се учат от грешките си и един път, в случай че се опарят - в никакъв случай не повтарят. Въпреки това подведени от възприятията си са склонни да работят наивно и преждевременно.
Близнаци
Близнаците се отличават със своята вътрешен глас, само че, в случай че бъдат сложени напрегнат елементарно позволяват неточности и не съумяват да разграничат истината от лъжата. Възползвайки се от този факт и не им оставяйки време да помислят трезво над обстановката, те се трансформират в лесна цел за измамниците. С течение на времето осъзнават клопката, в който са попаднали и малко по-малко стартират да им се избистря картинката. Времето за дейности обаче, е отминало и не им остава нищо друго, с изключение на да си скубят косите от гняв.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР