Всеки мечтае за свежа и гладка кожа, дори и мъжете.

...
Всеки мечтае за свежа и гладка кожа, дори и мъжете.
Коментари Харесай

Как да изглеждаме свежи без грим

Всеки мечтае за свежа и гладка кожа, даже и мъжете. Как обаче да я реализираме без грим и скъпи процедури? Няколко съществени правила ни оказват помощ в това желание, стига да сме непрекъснати и като цяло да живеем здравословно.

Задължително разчистване на грима преди лягане

Ако легнем с непочистено лице, порите елементарно се запушват, а кожата е суха и опъната.

Физическа интензивност

Дори най-кратката такава ще накара кръвта ни да се раздвижи, кожата да се освежи и да се сдобием с натурален " руж " по скулите.
 Снимка 351934

Ексфолиране

Премахването на повърхностния пласт мъртви кафези е значимо, с цел да изкараме на показ свежата кожа изпод. Лятото лицето ни по-бързо се замърсява от пот и прахуляк, по тази причина ексфолирането може да е по-често. Не бива да забравяме и устните и да премахнем мъртвите кожички с ексфолиращ гел или просто четката си за зъби.

Антиоксидантен серум

Независимо от възрастта или пола ни, в случай че държим да хубавичко кожа, би трябвало да употребяваме деен серум, който да я подхранва заран и вечер. На пазара има задоволително многообразие откъм състав и цени, само че за лятото предлагаме подобен с витамин С, който кара кожата да сияе.
 Снимка 402195

Овлажняване

След серума нанасянето на крем е наложително. А през лятото той би трябвало да е хидратиращ.

Малък трик за мигли и вежди

Дори без грим, те могат да " отворят " погледа ни - задоволително е да употребяваме миглоизвивачка и да " подредим " веждите си благодарение на четчица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР