Всеки мъж цени красотата и страстта в една жена. Това

...
Всеки мъж цени красотата и страстта в една жена. Това
Коментари Харесай

Класация на най-развратните мъже по зодиакален знак

Всеки мъж цени хубостта и пристрастеността в една жена. Това не значи, че е блудник. Астролозите обаче са определили кои мъжки зодии са прекрачили границите в това отношение.
Счита се, че зодиакалната принадлежност оставя бездънен отпечатък върху темперамента на мъжа.

12 място: Рак
За Раците любовта е на първо място нещо духовно. Представителите на този знак в никакъв случай не гледат на дамите като на красива черупка. За тях са значими дейностите, духовното развиване и способността да поддържат диалог. Разбира се, Раците харесват хубостта, само че тя е на второ място за тези мъже.

11 място: Везни
Везните може да наподобяват като най-големите развратници от всички, само че не са. Те просто обичат да флиртуват, само че не се стремят преди всичко да завладяват женското тяло. Искат да впечатлят със своята просветеност, комизъм, сладкодумство. Ето за какво представителите на този знак имат огромен триумф измежду дамите.

10 място: Козирог
Колкото и красива да е една жена, Козирогът няма да се затича след нея, до момента в който не разбере, че може да ѝ се има доверие. Разбира се, тези мъже от време на време вършат изключение, отдавайки се на всички съществени неща, само че това е извънредно рядко. Козирозите би трябвало да опознаят една жена и едвам по-късно да се сближат с нея.

9-то място: Скорпион
Скорпионите обичат да флиртуват и да печелят женските сърца. Всичко останало играе второстепенна роля. Това са най-чувствените мъже, тъй че е мъчно да ги назовем развратни, изключително като се има поради, че по природа те са същински моногамни.

8 място: Овен
Овните са много буйни натури, само че се влюбват прекомерно бързо, откриват своята сродна душа и построяват връзки с нея. Жаждата им за физическа обич бързо се заменя с духовно привличане, заради което те са едни от най-хубавите татковци и съпрузи. Поради това те са на едвам осмо място по порочност.

7-мо място: Лъв
Лъвовете обичат целувки, обятия, пристрастеност, само че е мъчно да ги назовем развратни. По-скоро желаят да наподобяват като такива, само че не се вписват в облика като цяло. Това са много чувствителни и духовни персони, колкото и самите те да имат вяра в противното.

6-то място: Риби
Рибите обичат да водят разхлабен метод на живот, само че тези мъже не могат да го поддържат от самото начало, тъй като бързо им омръзва. Да си Дон Жуан не е елементарно – изисква се цялостно отдаване, а Рибите са много интровертни. Ето за какво те се намират в средата на класацията.

5-то място: Дева
Физическото привличане е значимо за Девите. Зад външния тип и държание на тихи води се крият чувствени любовници, които са доста изобретателни. Тези мъже могат да бъдат полигамни и да се срещат с няколко дами по едно и също време, защото обичат разнообразието.

4-то място: Стрелец
Стрелците са доста развратни, само че имат по-важни неща за извършване, в сравнение с просто да тичат след поли: учене, работа, занимания, пътешестване. Те са съсредоточени върху нещо друго, само че не пропущат да подхранват своята неустрашимост, като се срещат с разнообразни дами. Затова получават четвъртото място в класацията.

3 място: Телец
Телците са мъжете с най-напомпано его на планетата Земя. За тях е доста значимо да поддържат гордостта и самочувствието си с непрекъснати любовни победи. Освен това те в действителност ценят женската хубост, тъй че не са просто разюздани, а същински ценители на хубостта.

2-ро място: Водолей
Водолеят несъмнено крие някъде „ развратна брошура “, където записва всичките си любовни победи. За тях количеството е доста значимо, само че не не помнят и качеството. Те също по този начин постоянно са във връзка, което от време на време им пречи да вършат това, което желаят, тъй че единствено непрекъснатото партньорство ги избавя от първо място в класацията.

1-во място: Близнаци
Брей, да им се ненадява човек! Това са най-големите развратници съгласно знака на зодиака, тъй че получават справедливо първо място. Близнаците са извънредно ненаситни, което изяснява лекотата, с която подхождат към изневерите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР