Всеки мъж през годините изгражда собствени правила за старт и

...
Всеки мъж през годините изгражда собствени правила за старт и
Коментари Харесай

9 неща, които мъжете трябва да правят всеки ден

Всеки мъж през годините построява лични правила за старт и завършек на всеки ден.

Рутината е нещо, което ни кара да се усещаме сигурни, проведени, само че от време на време ни слага в така наречен зона на комфорт, в която постоянно се усещаме комфортно и не желаеме да я напущаме. Когато това се случи, всичко в нас се бунтува.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ 9 НЕЩА, КОИТО МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ВСЕКИ ДЕН

Много хора споделят, че с цел да се построи нов табиет, който да усъвършенства всичко в живота ни, са нужни най-малко 28 дни.

Момчета, запретвайте ръкави, с цел да станете по-добрата версия на себе си.

Ето няколко неща, които да вършиме всеки ден, с цел да се чувствате и изглеждате по-добре. Останалите може да видите в галерията горе.

7 СЪВЕТА ЗА МЪЖЕ: КАК ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ДОБРЕ С МАЛКО УСИЛИЯ

Като за начало на всеки ден - поставете си най-малко една цел, която желаете да постигнете в границите на 24 часа.

Много от настоящите коучинг експертите предлагат да си записваме задачите и концепциите. Когато пресъздавате фантазиите си, те доста по-лесно се сбъдват. Запишете всичко, което имате да вършиме през днешния ден. Не е нужно да имате специфичен бележник или даже планер. Вземете лист и писалка единствено. Обърнете внимание на възприятието, което изпитвате, когато задрасквате всеки прибавен ред с избрана задача. Чувството е освобождаващо, нищо не ви тежи на главата.

В края на деня погледнете всичко, което сте свършили. Ще осъзнаете, че сте имали работлив ден и ще се чувствате удовлетворени от свършеното. Запомнете едно - бъдете реалисти, не се преработвайте с прекалено много цели за деня. В началото може да са от една до две. Важното е да си поставяте нови и нови цели, които да изпълнявате.

Класация показва обичаните мъжки джаджи

Четете новините
 Шон Конъри Шон Конъри
Да, всеки човек, без значение от пола, би трябвало да е наясно с новините в страната, а и със събитията по света. Повярвайте, в никакъв случай няма да изпаднете в неловка обстановка, в случай че разговаряте с сътрудници или другари, а и всеки човек избира да води логичен диалог с осведомен човек. С новините вие разбирате освен за протичащото се, само че и изграждате своя позиция за разнообразни въпроси.

Бъдете осведомени с най-основните събития. В днешно време има десетки мобилни приложения, които могат да ви показват най-важното от разнородни източници. Само потърсете, с цел да се убедите.

Vesti.bg също има приложение, с което може да ни следите когато и да е и може да изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Грижете се за тялото си

Какви часовници носят българските политици (снимки)

Да, момчета няма по какъв начин да минем без грижата за тялото. Не става въпрос да посещавате всяка седмица спортна зала или да играете футбол, в случай че не сте запалени. Увеличете физическата си интензивност денем. Ходете повече пеш, изкачвайте стълби, изключително в случай че живеете в блок и сте на висок етаж. Правете по-често разходки през почивните дни.

През работната седмица може да излизате в по-чести и къси почивки, с цел да се разтъпчете из офиса, да поговорите с някой сътрудник. Намерете всякаква физическа интензивност, която ви доставя наслаждение и ще ви поддържа във форма. Следете храната си, към този момент на пазара има доста свежи зеленчуци, които може да вършиме на салати или даже смути.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР