Всеки мъж носи своя индивидуална мъжка енергия. Тя влияе по

...
Всеки мъж носи своя индивидуална мъжка енергия. Тя влияе по
Коментари Харесай

Вижте 3 признака на здравословна мъжка енергия във връзката

Всеки мъж носи своя самостоятелна мъжка сила. Тя въздейства по друг метод върху връзката. Мъжката сила е част от природата както на мъжете, по този начин и на дамите. Всеки носи парченце от нея в личността си. Тя се демонстрира в разнообразни обстановки. Мъжката сила ни направлява в това по какъв начин се отнасяме към живота, дали сме фокусирани и стимулирани да се движим напред или избираме да се носим по течението. Тя ни кара да преследваме задачите си, диктува методите, които избираме. Повечето хора употребяват мъжката си сила, когато се пробват да реализират задачите си, когато работят, когато поддържат връзка.
Мъжката сила не се отнася толкоз до физическите качества и данни на човек. Тя е отношение към близките и света. Това каква мъжка сила носи един мъж дефинира неговото отношение към дамите, към половинките му.

Как наподобява здравословната мъжка сила?
Според yourtango.com, здравословната мъжка сила е обвързвана с почитание и честност. Това е стъблото, което държи връзката крепко стъпила на земята. Тази сила обаче не е ограничаваща. Тя позволява половинката да има своята независимост да прави това, което обича и което я прави щастлива.
За разлика от здравословната неустрашимост, токсичната сила във връзките се свързва с вреден фокус върху контрола и властта, надмощието над колегата. Погрешно се счита, че един мъж носи мощна неустрашимост и мъжка сила, в случай че упражнява надзор над половинката си. Властта над другите несъмнено не значи мощна мъжка сила, съгласно психолози, представени от Yourtango.
Здравословната мъжка сила е съсредоточена върху развиването на връзката, на връзките, на вътрешната мощ и самоконтрола, а не контрола над другите.
Нездравословните проявления на мъжката сила най-често се коренят в това, че мъжете постоянно са притискани да бъдат мощни, да крият възприятията си, да наподобяват повече на мъже, даже когато са към момента дребни момчета. Това основава неправилно чувство, че те би трябвало да са твърди, сурови и даже от време на време жестоки, с цел да бъдат уважавани. Такива мъже имат вяра, че проявата на усеща се свързва с женственост и уязвимост, което ги тласка към токсично държание. Кои са признаците на здравословната мъжка сила?

1. Мъжът се усеща добре, даже когато демонстрира слабостите и уязвимостта си.
Нужна е същинска храброст, мощ и убеденост, с цел да може един мъж да признае същинските си усеща без терзания. Ако сътрудникът ви го прави, без да драматизира, несъмнено, това демонстрира здравословна мъжка сила. Той е в мир със себе си, не се опасява да покаже накърнимост, тъй като не счита, че ще го критикувате за това. Знае, че го приемате подобен, какъвто е, а в същото време е в естетика със себе си. Уязвимостта в действителност демонстрира огромна вътрешна мощ.

2. Той е крепко стъпил на земята.
Ако един мъж се усеща удобно в кожата си, той знае, че няма от какво да се опасява. Това му дава сигурност във всяко деяние, което подхваща както във връзката, по този начин и в живота отвън нея. Мъж, който е крепко стъпил на земята и носи мъжествена и уравновесена мъжка сила, дава опция на половинката си да изрази напълно своята женственост. Това внася естетика в връзките и въздейства позитивно върху вашата пристрастеност и активност в прочувственото изложение.

3. Той ви обезпечава непоклатимост и ви прави щастливи.
Един мъж, който се усеща добре с силата и мъжествеността си, няма тежки комплекси, които да показва по разнообразни способи, умее да прави половинката си щастлива. Той желае да обезпечава комфорт във всевъзможен смисъл. Винаги е опора за половинката си. Пази я и ѝ оказва поддръжка. Тя се показва освен във финансов смисъл, само че и в честен – поддържа кариерното ѝ развиване, ползите ѝ, заниманията ѝ в свободното време, предизвиква я да прави това, което я прави щастлива.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР