Всеки мъж иска да има идеална до себе си. Жена,

...
Всеки мъж иска да има идеална до себе си. Жена,
Коментари Харесай

Ако ви трябва жена от серията „1 на милион“, погледнете тези 3 знака на зодиака!

 Heidi-Klum1
Всеки мъж желае да има идеална до себе си. Жена, с която може да сътвори семейство и да бъде благополучен.

А вие дали сте предана жена, грижовна майка и котка в спалнята?

Както се споделя, на усет и цвят … Мъжете имат разнообразни стандарти. Някои мъже могат да тичат от една фуста на друга, само че една жена, която знае по какъв начин да се държи в една връзка, ще бъде фантазия за всеки.

Тези дами са редки скъпоценни камъни. И да,  звездите ги озаряват.

Ето 3 знака на Зодиака, които ще ви донесат милиони усмивки и ще превърнат  живота ви в Рай.

 жена

2. Жена – Дева:

Това са жени  „ Деви “ във всеки смисъл на думата. Те наподобяват съвършено от самото начало, знаят по какъв начин да приказват, те са доста умни. Те се пробват да съберат колкото е допустимо повече потребна информация, образованието е доста значимо за тях.

Жените, родени под този знак на Зодиака, са рационални и нормално не разрешават на възприятията да ги управляват. Щом откраднете сърцето на такава дама – тя ще ви направи щастливи.

Дева не е склонна към изневери и това е едно от най-хубавите и  качества. Тези девойки са алтруисти и ще оказват помощ на околните си, когато считат, че е нужна помощ.

Дори и да се обадите на момичето в 2 часа, с цел да я помолите за помощ, тя ще захвърли топлото одеяло, комфортните възглавници и ще ви помогне!

3. Жена- Близнаци:

Тези дами са измежду най-амбициозните в   зодиака. Те са перфекционистки. Дори и да  познавате Близнаци доста години, тя няма да престане да ви изненадва!

Това са най-нежните и мистериозни дами. Те също по този начин са правилни на обичания човек и постоянно са подготвени да оказват помощ.

Те са кариеристки и умеят (но рядко, когато обичат) да привличат  внимание, само че в никакъв случай няма да навредят на различен човек поради покачване на работата.

Понякога те са извънредно чувствителни, само че не го демонстрират. Те знаят по какъв начин да се управляват да не обременяват другите с проблемите си.

Ако в живота ви има жена Близнаци, не й позволявайте да си отиде, другояче ще съжалявате до края на живота си.

Още по тематиката:

Най-съблазнителните безсрамници в зодиака – топ 3

 

Любовната астрология разрешава да се вършат прогнози за любовните  взаимоотношения на индивида, на неговия триумф с  противоположния пол, за фамилията му и половия му живот. 3-ти Телец Безгранична страст –…

Цялата публикация

Игра за Възрастни: Всичко е поради теб!

 

Тази игра е разказана от Ерик Берн. И макар, че играта потегля от  Америка, тя се среща и у нас. И още по какъв начин. Съпрузите се упрекват взаимно с тази фраза.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР