Всеки мъж има своите критерии за това какво търси в

...
Всеки мъж има своите критерии за това какво търси в
Коментари Харесай

Вижте какви качества търсят мъжете в бъдещата си половинка

Всеки мъж има своите критерии за това какво търси в една жена, показва си каква желае да е бъдещата му половинка и се стреми към това. Но има някои общовалидни качества, които множеството мъже търсят у дамите. Те ги карат да ви виждат по метод, в който има капацитет за връзка.
Кои са 10-те качества, които мъжете търсят в бъдещата си половинка?

1. Увереност.
Уверените дами сигурно притеглят всички погледи. В доста случаи увереността е по-важна от външния тип. Ако излъчвате самочувствие и не се колебаете в думите и дейностите си, това ви прави магнетична за мъжките погледи.

2. Интелигентност.
Мъжете се впечатляват от интелигентни дами, с които могат да беседват на разнообразни тематики. Повечето мъже губят интерес, в случай че диалозите се въртят единствено към женските тематики или си остават на повърхността. Ако покажете разсъдък, това няма да остане неусетно.

3. Липса на материализъм.
Мъжете се плашат от дами, които преследват материалното и се интересуват от парите им. Ако покажете, че това е последното, което ви интересува и сте самостоятелна жена, която умее да се грижи сама за себе си, ще сте извънредно привлекателна.

4. Спонтанност.
Спонтанността се харесва на мъжете, изключително когато се отнася до евентуална дълготрайна връзка. Монотонните и скучни връзки притъпяват пристрастеността и любовта, до момента в който спонтанността и непредвидимостта са ключът към мъжкия интерес.

5. Безгрижен метод към връзките и връзките.
Колкото повече правила изтъквате и се пробвате да налагате, толкоз по-далече ще бягат мъжете от вас. Не се старайте да се налагате и не се вманиачавайте по оковаването на един мъж във вериги, тъй като по този начин единствено ще го накарате да избяга от вас.

6. Безгрижие.
Мъжете харесват девойки, които излъчват равнодушие. То подсказва за евентуална безоблачна връзка, в която ще са по едно и също време обвързани и свободни да вършат каквото решат. Съблазнителна композиция за множеството мъже.

7. Чувственост.
Женственост, пристрастеност и страст са измежду женските качества, които са доста привлекателни за мъжете. Прегърнете своята женственост в цялото ѝ разнообразие и я разгърнете. Колкото повече показвате женствената си сензитивност, прелест и грациозност, толкоз повече мъжки погледи ще събирате.

8. Честност.
Мъжете правят оценка честността високо. Ако желаете да сте видяни, бъдете откровени в общуването с тях. Шикалкавенето, мрънкането, недомлъвките и двойствените сигнали са нещо, което може да притегли прочут интерес най-малко първоначално, само че едва ли ще докара до развиване на съществени връзки.

9. Самодостатъчност.
Жените, които умеят да живеят сами, да се забавляват сами, да изкарват прехраната си сами и да се радват на това, което имат, без да се нуждаят наложително от половинка, са извънредно привлекателни за мъжете.

10. Подкрепа.
Всеки мъж скрито се надява да открие жена до себе си, която да му се възхищава, да го поддържа, без да го подлага на критика, а и да приема решенията му. Мъжкото его се нуждае от поддържане, не от непрекъснати упътвания, в които не се усеща поддръжка и рамо, на което да се опре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР