Всеки мач на Вашингтон Уизардс този сезон бе като престрелка.

...
Всеки мач на Вашингтон Уизардс този сезон бе като престрелка.
Коментари Харесай

Брадли Бийл за проблемите на Вашингтон: Нямаше да опазим и баба в защита

Всеки мач на Вашингтон Уизардс този сезон бе като престрелка. Тимът позволява приблизително по ужасяващите 119.7 точки, като дели последната позиция в негативната ранглиста с различен неустойчив отбор в отбрана - Атланта Хоукс. В нахлуване отборът ненапълно избива проблемите си в отбранителен проект, намирайки се на шеста позиция по вкарани точки на мач със приблизително по 115.6. Ужасната отбрана на отбора бе коментирана от водача Брадли Бийл, който съобщи, че тима няма да опази и баба, в случай че се наложи.

" Бяхме в топ 5 по нахлуване. Проблемът ни бе, че нямаше да опазим и баба в отбрана. Беше в действителност грозно. Най-големият въпрос бе: " Как да станем по положителни в отбрана? ". Мисля, че успяхме да покажем проблясъци върху това, само че в края на краищата просто добихме нещо като опит ", сподели Бийл.

Все отново Уизардс завоюваха 24 срещи и даже се намират на девета позиция в Източната конференция. Бийл пък записва най-хубавия сезон в кариерата си с 30.5 точки, 4.2 битки и 6.1 асистенции приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР