Всеки край поставя ново начало... Преди да започне то обаче

...
Всеки край поставя ново начало... Преди да започне то обаче
Коментари Харесай

Огън и фойерверки в „Арена Армеец“ на прощаване с диамантените момичета

Всеки край слага ново начало... Преди да стартира то обаче уместно изпращаме това, което ни е донесло наслада и мотив за горделивост и то национална. Точно това се случи нощес в столичната зала „ Арена Армеец “, когато публиката приветства последния танц на девойките от ансамбъла ни по художествена гимнастика. Грациите, които не бяха наречени просто „ златни “, а получиха купата „ диамантени “. И не инцидентно, тъй като единствено те съумяха да донесат златни медали за България от Олимпиадата в Токио преди няколко месеца.
 БГНЕС
След 5-годишен труд Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова , приключват спортните си кариери. Още две гимнастички, които бяха част от отбора в последните пет години - Теодора Александрова и Елена Бинева, също бяха част от спектакъла, като Ели се включи с видео послание, защото от 2 години се занимава професионално с мода и живее в Хонгконг.
 БГНЕС
Всички дружно споделиха публично „ Довиждане “ на публиката по време на шеметния театър с огън и фойерверки. Магичното шоу, озаглавено „ Сън “, прикова погледите в залата с танц, прелест, мултимедия и светлини, а всяко комбиниране на девойките беше съпроводено с музика, изсвирена от бенд онлайн. С публиката се сбогуваха и двете самостоятелни състезателки – Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Катрин Тасева
 БГНЕС
„ Бях сигурна, че това е сън “ , показа във визитката си Невяна Владинова.

Невяна
 БГНЕС
„ Даваха ми се картини, които след това ставаха действителност “ , призна самата Илиана Раева.

„ Понякога сънувах, че попадам в бездънна яма... “ , беше още едно от признанията във видео визитките на девойките.

Това е сънят. Понякога показва вярната посока, различен път демонстрира страховете, а от време на време просто се сбъдва...

По време на спектакъла „ Сън “ всяка една сподели своя финален танц, и напомни за последно своята визитна картичка пред родната аудитория.
 Българска телеграфна агенция
На сбогуване и малко преди представянето на новите девойки от бъдещия отбор по художествена гимнастика, Илиана Раева призна: „ Ще ми липсвате, девойки “.

„ Този път доста се вълнувам. Изпращаме едни девойки, които могат още, само че спортът ни стана толкоз тежък, че те мъчно съумяват по-дълго време да останат в залите. Те знаеха, че очаквате златен орден от тях, пребориха се като воини и го завоюваха по един решителен метод “, сподели Илиана Раева.

На финала новите и актуалните грации излязоха дружно на килима. Приемствеността е реалност с всички хубави и тежки моменти, които ще предстоят, тъй като несъмнено е – и от едните, и от другите ще има по доста.

Новите девойки
 Българска телеграфна агенция
Така е в огромния спорт. Падания, ставания, победи, успех, орис, като сън, единствено че нескрито. Момичетата го изживяха първо в фантазиите си, а след това го трансфораха и в действителност.

А в този момент е време за отмора... Далеч от килима, само че и все по този начин покрай него, тъй като спортът остава вечно.
 БТА
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР