Всеки, който току-що е купил нов iPhone 15 или iPhone

...
Всеки, който току-що е купил нов iPhone 15 или iPhone
Коментари Харесай

Ако вашият iPhone е в този списък, той току-що получи огромно безплатно усилване на батерията от Apple

Всеки, който преди малко е купил нов iPhone 15 или iPhone 15 Pro, би трябвало да открие, че животът на батериите му се е подобрил доста. В актуализация, видяна от екипа на 9to5mac, Apple в този момент споделя, че телефоните ще запазят 80% от първичния си потенциал за най-малко 1000 цикъла на зареждане.

Това нарастване значи, че гамата iPhone 15 към този момент е два пъти по-добра от преди, като Apple обещаваше единствено 500 цикъла преди.

С остаряването на телефоните и непрекъснатото зареждане и разреждане на батериите те стартират да се утежняват. Ето за какво евентуално ще откриете, че вашият стар iPhone наподобява се изтощава по-бързо, в сравнение с когато сте го закупили за първи път.

Apple споделя, че е съумяла да усъвършенства нещата, като направи усъвършенствания в съставените елементи на батерията и ръководството на зареждането.

Със сигурност ще зарадва всеки, който е закупил нов iPhone, защото би трябвало да значи, че устройството получава по-добър живот на батерията за доста по-дълъг интервал.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР