Всеки, който следи Миглена Каканашева-Мегз в социалните мрежи, знае, че

...
Всеки, който следи Миглена Каканашева-Мегз в социалните мрежи, знае, че
Коментари Харесай

Мегз за дуалността на света: Инфлуенсърката медитира в Девин, захвана да учи арабски

Всеки, който следи Миглена Каканашева-Мегз в обществените мрежи, знае, че тази Мегз не е онази отпреди няколко години. Така де... тя към този момент нито е дизайнер, нито е това момиче, което видяхме във VIP Brother, тя е просто един друг човек.

Виж още: Носталгия: Това са летните мемоари, които ще топлят Теа Минкова през зимата

Като част от трансформацията си, тя заживя в Дубай, където има проекти да остане за дълго. И като всеки човек, уважаващ себе си мигрант, и тя се зае да учи арабски език. В сторита инфлуенсърката демонстрира на почитателите си по какъв начин се оправя с ученето на числата на арабски и би трябвало да признаем, че има още дълъг път да извърви. 

Виж още: Емрах се закани: Ще се бие с сътрудник от музикалния отрасъл! Как се стигна до всичко това? 

Иначе сега Мегз е в България и в частност Девин, където, хвали се тя, е съумяла да помедитира сносно. Под фотографията нагоре тя споделя и някои размишления от практиката си, като да вземем за пример, че да даваш не е еднакво на това да спасяваш. Тя приказва още и за силата, за лабостта, любовта и дуалността на живота. 

Виж още: Андреа и Златка Райкова се събраха и описаха за същинското другарство сред двете

Припомняме ви, че преди година Мегз се възпламени по концепциите на Петър Дънов и се причисли към Бялото приятелство за обичайните ритуали на 19 август там. Дали и тази година Мегз ще бъде част от традицията, следва да забележим. 

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР