Всеки, който работи при нас е воден от точни и

...
Всеки, който работи при нас е воден от точни и
Коментари Харесай

Ефективни решения във всяка сфера на денталната медицина

Всеки, който работи при нас е воден от точни и ясни правила, основани на последните научни постижения и подкрепени от потреблението на най-съвременните технологии и материали, споделя доктор Бранимир Кирилов, създател на дентална клиника Medical Dent и център за дентална хигиена Dental Care Center, водещ дентален експерт с интернационален опит и процедура повече от 26 години

- Medical Dent от години е синоним на иновация и качество. Как успявате да го постигнете като управител?

- За мен нововъведенията са свързани с това да съумяваш да обновяваш работния развой и да усвояваш и въвеждаш нови технологии. В нашия отрасъл технологиите са от изключително значение, тъй като колкото и добър ортодонт да си, колкото и години опит и теоретични знания да имаш, положителните технологии, които използваш са основни за резултата, който можеш да дадеш. Моята визия е, че едно от главните неща в медицинския бизнес е потреблението на най-съвременни технологии.

Разбира се, имам вяра, че най-важния запас на фирмите са и хората. При нас отделяме извънредно внимание на подбора на екипа си. Грижим се всеки нов човек да навлезе в работния развой, тъй че да се съблюдават всички правила, които действат в клиниката. Така този, който работи при нас е воден от точни и ясни правила на работа, които са основани на последните научни постижения в региона и подкрепени от потреблението на най-съвременните технологии и материали.

- Какво Ви въодушеви да създадете първият в България център за дентална хигиена?

- Профилактиката е най-важната част от опазването на здравето. Тя е най-евтината част от него, само че една от най-ключовите. При основаването на Dental Care Center бях воден от концепцията той да поеме обслужването на нашите пациенти, които към този момент са доста на брой и с цел да бъде съответно поддържането на резултатите след лекуване е належащо да има такова място, което да е фокусирано единствено и само в това. Грижата след съответна операция от профилирани и подготвени за това експерти е извънредно значима за положителните резултати при едно изцяло и сложно лекуване на хора, които имат проблеми свързани с кариес, пародонтит, лекуване с дентални импланти и други Ако няма качествена поддържка след довеждане докрай на лекуването това крие опасности от нови затруднения. Разбира се Dental Care Center е отворен и за всички пациенти, които държат на здравето и положителната орална хигиена. Екипът там е извънредно умел и добре подготвен и работи по-специално създадени протоколи по отношение на водещото заболяване. Така дефинираме тъкмо по какъв начин би трябвало да бъде изработен профилактичния обзор и почистването. Залагаме и на непрекъснати образования на личния състав и на най-съвременната инсталация за дентална хигиена.

- Какво съставлява концепцията на лекуване TeethXpress и за какво е толкоз известна в последно време?

- В днешния динамичен свят, всички желаеме нещата да стават доста бързо и незабавно. Искаме бели и красиви зъби тук и в този момент.  Концепцията TeethXpress взема решение един доста значим обществен проблем при хора, които са на път или към този момент са изгубили всичките си зъби. Това е елементарен метод да се сдобиеш с зъби и за пациенти, които имат неуместни протези, клатещи се зъби или огромно количество към този момент изпадали зъби. Те получат в границите на 24 часа решение на своя проблем и комфорт. Съвременните технологии и способи за работа разрешават да фиксираме зъбите върху импланти за извънредно малко време. Това качествено доста може да промени обществения живот и самочувствие на всеки човек. Вярвам, че посредством този новаторски способ на лекуване, ние денталните експерти влияем и на стопанската система на страната – един човек със самочувствие би се справил доста по-добре в работата си и би преследвал доста по-уверено задачите си. Денталният отрасъл основава принадена стойност за цялото общество, възвръщайки усмивката и опцията на хората да живеят пълноценно.

- Защо технологията Smile Design е значима стъпка в денталното лекуване?

- Най-образно мога да го обясня по този начин – колкото значима е стъпката, когато започнеш да строиш къща да видиш плана й, толкоз значимо е да имаш първичен план на усмивката преди да започнеш да правиш корекции по нея. Smile Design задава всички нужни стъпки, които са нужни при лекуването – потребността от промяна на венец, потребността от промяна на позиция или форма на зъб. Това е планът на бъдещата усмивка, който дава напълно точна визия за всички лечебни стадии, през които би трябвало да минем, с цел да реализираме резултата, който сме възнамерявали. Smile Design не е обвързван единствено с планиране на усмивка нуждаеща се от фасети или коронки, а дава отговор за цялостното лекуване и може да включва слагане на имплати, оротодонтско лекуване или промяна на формата на венците.-

- Какво е цялостното прекарване, което получават пациентите в Medical Dent?

- Винаги съм полагал доста старания в посока на това, работейки с пациенти, те да се усещат удобно, когато са при нас, пробвайки се да им спестя каквито и да било неприятни чувства. Болката, дръзвам да настоявам е безусловно отстранена като проблем в работата ни. Предлагаме лекуване и под медицински сън за хора, които са по-напрегнати и се опасяват прекалено много от дадена операция, тъй че тя да не остави травматичен спомен в тях. За нас е значимо нашите пациенти да усещат самостоятелното отношение и грижа във всяка една част от прекарването в клиниката като се стартира от първичния контакт и обзор, връзката по другите здравни проблеми, планирането на лекуването на тези проблеми, самото осъществяване на операциите до канализиране на поддръжката, когато към този момент сме завършили лекуването. Тогава даваме и напълно точни и ясни инструкции за това по какъв начин може да се задържат постигнатите резултатите и на каква периодика би трябвало да ни посещавате по-късно. Постарали сме се прекарването да бъде допустимо най-леко и прелестно за пациентите.

- Д-р Кирилов, вашите пациенти са хора от бизнеса, работещи, заети хора, за които времето е най-ценният запас. Каква би трябвало да бъде организацията на работата в клиника като вашата, с цел да отговорите на високите им упования?

- Затворили сме цикъла на лекуване напълно, с цел да улесним всички наши пациенти. Предлагаме експерти във всяка една сфера на зъболечението - имаме имплантолог, парадонтолог, детски зъболекари, зъболекар, ендодонтисти, лекари, които се занимават с естетична стоматология, възобновяване върху импланти, коронки, мостове, протетика върху импланти, както и подготвени дентални асистенти. Налична е цялата нужна инсталация за висококачествено лекуване по международни стандарти като ренгенова инсталация и цифрова инсталация за отпечатъци. Имаме и лична цифрова лаборатория. С Dental Care Center осигуряваме опцията и за поддръжка и профилактика на пациентите, тъй че целият вероятен цикъл за лекуване на всички дентални потребности при нас е изцяло затворен.

Освен това, предлагаме самостоятелно ускорено лекуване за хора, които ценят времето си, имат прекомерно забързано всекидневие и уговорките им не разрешават да отделят няколко месеца, с цел да извършат всички нужни операции по пътя към хубавичко и красива усмивка. Това значи, че можем да създадем самостоятелен интензивен проект на лекуване и в границите на няколко дни или седмица да ангажираме целия екип от експерти, нужен за реализирането му. Менажираме ги да работят в синхрон по тъкмо избран график, тъй че оптимално бързо да приключим дейно цялостното лекуване. Това дава опция да извършите по този начин дълго отлаганата процедура без проточването във времето или потребността от дълготрайно обмисляне да ви отхвърля.



Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР