Всеки, който през януари е в големите градове, знае -

...
Всеки, който през януари е в големите градове, знае -
Коментари Харесай

Бяла като сирене, но пък в Пунта Кана! Кой заведе Симона Загорова на екзотична почивка

Всеки, който през януари е в огромните градове, знае - да се отиде на нечие присъединяване си е мъчно! Просто всички реализатори като че ли се наговарят и стягат куфарите за някое топло и екзотично място.

Така се получи и с певицата Симона Загорова, която преди единствено няколко дни пусна фотоси от Мадрид, откъдето очевидно се е прекачила на аероплан за Доминиканската република:

Виж още: Двойка на годината: Ралица от " Игри на волята " и гаджето ѝ демонстрираха не плочки, а рендета! 

Именно от там са последните фотоси на певицата, на които я виждаме в цялостен искра - безкрайни бедра, женствени форми и недокосната от солариума кожа.

Последното е в действителност впечатляващо, поради обстоятелството, че не се сещаме за друга известна българка, която да не прекарва часове на месечна база под изкуствените лъчи в някое студио.

" " Мечтите са илюстрации в книгата, която твоята душа написа за теб. Има два метода да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият – че всяко нещо е знамение ", мъдра е Симона под фотосите от екзотичната дестинация.

Виж още: Секс и алено вино: Иво Аръков и гаджето му на първокласно странствуване в Италия

Мнозина евентуално ще спекулират с това с кого е Симона на отмора, само че още фотосите от Мадрид издадоха, че тя е в напълно женска компания. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР