Всеки, който някога е имал досег до TikTok, знае прекрасно,

...
Всеки, който някога е имал досег до TikTok, знае прекрасно,
Коментари Харесай

И Бионсе вече се подвизава в TikTok

Всеки, който в миналото е имал допир до TikTok, знае прелестно, че в приложението човек може да прекара часове наред в непрекъснато гледане на къси и занимателни клипчета.

Наистина, безусловно часове, без даже да се усети. Факт, че има обилие от наличие, само че на TikTok му липсваше нещо. И това нещо е Бионсе.

Много известни персони има профили в приложението и се стараят да забавляват феновете си, само че изпълнителката до този миг странеше. Е, това към този момент не е по този начин, тъй като от New York Post разбираме, че Бионсе към този момент има профил.

Към момента в  няма качено нито едно видео. Той обаче е публично доказан и има профилна фотография. Макар и да липсва каквото и да било наличие, хората жадуват за Бионсе, тъй като празният все още профил към този момент има близо 700 000 почитатели.

На доста хора им лишава месеци и десетки видеа, с цел да натрупат подобен брой почитатели, до момента в който Бионсе реализира това единствено с регистрацията си. Част от почитателите ѝ считат, че това е знак, че идва нова музика.

Самата изпълнителка загатна, че скоро ще чуем нови неща от нея. Нещо, което не се е случвало от към пет години, припомнят от New York Post. Сега ни човърка дали първото споделено от Бионсе видео в TikTok ще загатне ново парче, или ще бъде просто за развлечение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР