Всеки, който някога е имал домашен любимец знае колко тежко

...
Всеки, който някога е имал домашен любимец знае колко тежко
Коментари Харесай

Голямата загуба на Хю Джакман

Всеки, който в миналото е имал домакински любим знае какъв брой тежко се претърпява гибелта му. Няма думи, които могат да ни успокоят, тъй като в последна сметка не губим просто едно куче или котка, а член от фамилията ни. За злощастие тази тежка загуба трябваше да преживее и Хю Джакман.
 Евтаназия на домашния любим - едно от най-трудните решения
Когато е време да се сбогуваме с домашния любим

Когато няма различен излаз

Звездата от " X-Мен " показа сърцераздирателна вест с почитателите си в Instagram, обявявайки гибелта на обичания си френски булдог.

" Това е доста печален ден за нашето семейство. Дали, нашият обичан французин, умря нощес ", написа 53-годишният Джакман преди броени дни под сладки фотоси, на които го виждаме да прегръща своето кученце.

" Той щеше да навърши 12 идващия месец... което ми споделиха, че е дълъг живот за тази порода ", продължава артистът. " Винаги, постоянно съм го наричал РОК ЗВЕЗДАТА. Защото той беше! Той маршируваше в ритъма на личния си тъпан, беше обичан от целия свят и имаше добър живот. "
 Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и новото самопризнание в обич по случай годишнина от сватбата им
Хю Джакман остава все по този начин влюбен

Семейство за образец

Завършвайки прочувствената респект към своя домакински любим, Джакман прибавя: " Ще ни липсва, само че знаем, че е в парадайса и се любува на бюфета с всичко, което може да яде. Почивай в мир, Дали Рок Звезда Джакман. Обичаме те! "

Дали, който Джакман и фамилията му осиновяват през 2010 година, постоянно беше сниман от папараци с артиста по време на техните разходки дружно. Джакман също постоянно споделяше фотоси и видеоклипове на кучето си в обществените мрежи.

Двамата със брачната половинка му Дебора-Лий Фърнес, с която за дружно от 26 години, имат още едно куче на име Алегра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР