Всеки, който не е успял да си получи пенсията и

...
Всеки, който не е успял да си получи пенсията и
Коментари Харесай

Удължават с ден срока за получаването на пенсии и надбавки

Всеки, който не е съумял да си получи пенсията и великденската надбавка, ще може да стори това и на 21 април, без значение че срокът изтича през днешния ден. Това съобщи изпълнителният шеф на " Български пощи " Деян Дънешви и увери, че хората няма да останат без пари за празниците.
Той напомни, че в събота пощите са претърпели сериозна хакерска атака. Дънешки се извини за невъзможността хората да получат в точния момент пенсии и добавки.
" Процесът е занимателен и е по този начин поради другия механизъм, по който обслужваме хората. Доскоро електронният картон даваше опция пенсиите да бъдат получавани във всяка пощенска станция в страната. Към сегашния миг те ще бъдат раздавани само и единствено в пощенските станции по местоживеене ", разясни Дънешки.
Няма изтекли персонални данни след хакерската офанзива, успокои шефът на " Български пощи ". Дънешки посочи, че системите се възвръщат една по една. Когато имаме подготвеност да работим на цялостните благоприятни условия, ще осведомяваме в допълнение, изясни той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР