Всеки, който много или малко познава нещата или ги следи

...
Всеки, който много или малко познава нещата или ги следи
Коментари Харесай

Експерт: Не Гинка от Пазарджик събори Теменужка Петкова

Всеки, който доста или малко познава нещата или ги следи по-отблизо, не е по никакъв начин мъчно да отгатне, че едно такова нещо следва. За страдание, то се случи няколко часа по-късно. Това сподели енергийният специалист Васко Начев в изявление за БНР във връзка оставката на енергийния министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила.

Според мен не Гинка от Пазарджик събори Теменужка Петкова от поста министър. Това е единствено един фиктивен мотив, тъй като си спомняте, че това е може би трети или четвърти опит тя да бъде отстранена, тъй като тя работеше в три съществени посоки, където нервира доста хора. Тя придаде нов образ на енергетиката като цяло. Другото, което е, госпожа Петкова работеше доста старателно да бъде осъществен интерконекторът Гърция - България. Това също не се харесва на доста хора. Третото нещо, съгласно мен, е, че тя доста или малко беше спънка, искайки да има правила на играта при осъществяване на плана "Белене ". Тези три аргументи са през днешния ден да имаме нейната оставка, беше безапелационен специалистът.

По думите му, страната е знаела за договорката сред ЧЕЗ и "Инерком България ".

Аз ви убеждавам, че всеки, който би трябвало да знае за тази договорка, той е знаел. Със сигурност зад тази договорка седи Българска банка за развиване, тъй като няма друга такава мощна банка, която да застане зад тази договорка или консорциум от няколко банки. Т.е. договорката от юридическа позиция е изпипана, както би трябвало и когато има две частни компании няма място за подозрение, съобщи Начев.

Той изясни, че страната има всички механизми, с цел да ревизира договорката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР