Всеки, който мисли за Варна, трябваше да подкрепи този бюджет.

...
Всеки, който мисли за Варна, трябваше да подкрепи този бюджет.
Коментари Харесай

Кметът за приетия бюджет: Всеки, който мисли за Варна, трябваше да го подкрепи

Всеки, който мисли за Варна, трябваше да поддържа този бюджет. Той не е нито на администрацията, нито на съветниците, а е бюджетът на варненци. Това сподели кметът Благомир Коцев, откакто, съобщи кореспондент на Moreto.net.

„ Искам да благодаря на всички, които през днешния ден взеха вярното решение като гласоподаваха бюджета. Всеки, който мисли за Варна, би трябвало да го поддържа. Минахме през всички вероятни комисии и полемики, с цел да можем да удовлетворим желанията на всеки един от вас, тъй като вие сте определени от варненци да защитавате техните ползи. Всички, които мислят за Варна, трябваше да намерят метод този бюджет да бъде признат и аз се веселя, че това се реализира. Това значи, че когато имаме разлики, каквито и да са те, съумяваме да ги изгладим. “, обърна се към общинските съветници градоначалникът.
Кметът показа, че се е надявал на цялостен консенсус и единогласие по бюджета.

„ Видях и държание, което доста наподобява на това на моя дребен наследник, който е на една годинка. “, сподели Коцев.
Повод за коментара му стана държанието на част от съветниците. Бяха прегледани многочислените оферти на групата на „ Възраждане “. Голяма част получиха поддръжка и бяха заложени в бюджета. Това обаче не се оказа задоволително да удовлетвори локалните депутати и в последна сметка Георги Георгиев гласоподава бюджета с „ срещу “.

„ Надявам се това държание да не бъде държанието на този Общински съвет. То да бъде рационално и да се държим като зрели хора.

Поздравявам всички варненци, че сега има пари да създадем всичко това, което зависи от нас като администрация благодарение на Общински съвет. Да може Варна да бъде един по – добър град. “, приключи кметът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР